Stil Zen'den Marilyn Mücevherleri

Zen'den Marilyn Mücevherleri

23.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Filmleriyle, çalkantılı aşk hayatınla ve fotoğraflarıyla hakkından her dönemde bahsettirmeyi başarmış, stil ikonu Marilyn Monroe bugünlerde, Zen pırlanta tarafından adına hazırlanan mücevherlerle bir kez daha karşımıza çıkıyor!..

Zenden Marilyn Mücevherleri

Çekicilik, neşe, saflık ve hüznü birarada bulunduran Marilyn Monroe, ölümünün üzerinden elli yıl geçmiş olsa da hala, güzellik dendiğinde ilk akla gelen isimlerden biri. Zen Pırlanta, ünlü aktristin moda dünyasının ve bizlerin kafasında bu gösterişli imajını göz önünde bulundurarak onu, doğanın ölümsüz ve en değerli elementi olan pırlanta ile biraraya getiriyor. “Mariyln Monroe Koleksiyonu “ adı altında çok özel mücevherler tasarlayan markayla işbirliği içinde olan tasarımcı ise Deniz Kaprol.

Haberin Devamı

Zenden Marilyn Mücevherleri

“ Gentlemen Prefer Blondes “ filminde söylediği “ Diamonds are the girl’s best friend “ şarkısıyla pırlanta ve mücevherle olan yakın ilişkisini ortaya koyan Monroe’yu bir keşfeden fotoğrafçı Bruno Bernard’ın fotoğraf lisansını satın alan Zen Pırlanta, Monroe film isimlerini koleksiyonuna taşıyor.

Zenden Marilyn Mücevherleri

“ Bernard of Hollywood “ olarak bilinen fotoğrafçının çalışmalarından ilham alan Deniz Kaprol, Marilyn Monroe stilini kendi modern çizgisiyle bşarılı bir şekilde bir araya getiriyor. Beyaz ve pembe altınların birlikteliği ile yaratılan yuvarlak formlarıyla aktirisin dişiliği simgelenirken, koleksiyonun tamamına hakim olan çiçek figürleri saflığını ve duygusallığını simgeliyor.

Zenden Marilyn Mücevherleri

Zen Pırlanta’nın Şubat ayında mağazalarında piyasaya süreceği ve kendi resmi sitesinden online olarak satışa sunacağı Marilyn Monroe takılarını, özellikle onun karmaşık kişiliğini anlamak isteyenlerin incelemesini tavsiye ediyoruz!..

Haberin Devamı

Yazı; Modazon.com / Selin Çetinkaya 

Yazarlar