Stil Zeynep Erdoğan Yaz 2012

Zeynep Erdoğan Yaz 2012

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Özgün tasarım ve tarzıyla modanın başarılı isimlerinden Zeynep Erdoğan, geçtiğimiz günlerde 2012 Yaz Koleksiyonu’nu tanıttı!..

Zeynep Erdoğan Yaz 2012

Roma Film Festivali’ndeki başarısını şimdilerde Dolce & Gabbana markası ile yaptığı işbirliğinle devam ettiren tasarımcı, moda dünyasında ses getirmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Domenico Dolce ve Stefano Gabbana’nın tüm dünyadaki tasarımcılar arasından özel araştırmalarla seçtiği isimler arasında bulunan Erdoğan, İtalya’nın Milano şehrindeki Dolce & Gabbana’nın Spiga 2 “multi-brand store” unda, yeni koleksiyonunu sunmak amacıyla uzun soluklu bir anlaşmaya imza attı.

Ünlü tasarımcı, Ümit Benan, Fabio Quaranta ve Daniel Vasovic gibi başarılı isimlerin de tasarımlarının yer alacağı mağazada satışa sunulacak kreasyonu ile bir yandan yurtdışındaki çalışmalarına devam ederken, bir yandan da hazırladığı 2012 yaz koleksiyonunun tanıtımlarına başladı.

Zeynep Erdoğan Yaz 2012

Yazın gelmesini dört gözle beklediğimiz bugünlerde, hazırlanan yaz koleksiyonları hepimizin içimizi açmaya devam ediyor.Hazırladığı 2012 yaz koleksiyonu ile hem gece hem de gündüz her ortamda şık ve rahat olmanızı sağlayacak kombinler sunan Zeynep Erdoğan, tasarımlarındaki farklılığını, ürünlerindeki detaylarıyla ortaya koyuyor.

Haberin Devamı

İpek kumaşın sadece gece kıyafetlerinde değil, günlük hayatta da zarif bir şekilde kullanabileceğimizi bize gösteren ilk tasarımcı olan Erdoğan, bu tarzını yeni koleksiyonunda da bizlere gösteriyor. Derin sırt dekoltelerini zarif bir şekilde kıyafetlerinde uygulayan tasarımcı, daha çok dökümlü ve hafif kumaşlar kullanmış.

Zeynep Erdoğan’ ın Teşvikiye’ deki tasarım ofisinde sergilemeye başladığı koleksiyonunda ağırlıklı olarak somon, fuşya, siyah ve ekru renkleri kullanılmış. Hem renk tonları, hem de kumaşları itibariyle önümüzdeki yaz pek çok kadının sade şıklığı yakalayabilmesi açısından, tercihi olacak gibi duruyor.

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar