Tatil Zihin, ruh ve bedene seslenen festival başlıyor

Zihin, ruh ve bedene seslenen festival başlıyor

06.03.2014 - 09:22 | Son Güncellenme:

Aret Vartanyan, Beki İkala, Prof. Dr. Turgay Biçer, Yeliz Rüzgar, Hande Akın, Hazım Körmükçü, Josie Veenhof, Prof. Dr. Jin Wang gibi önemli isimlerin katıldığı ZihinRuhBeden Festivali 14-16 Mart 2014 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde hayata geçirilecek

Zihin, ruh ve bedene seslenen festival başlıyor

Kişisel ve ruhsal gelişim, meditasyon, yoga, sağlıklı yaşam, alternatif tıp, astroloji, kuantum, NLP, psikoloji konularının uzmanları ZihinRuhBeden Festivali’nde buluşuyor. Ünlü kişisel dönüşüm uzmanı ve yazar Aret Vartanyan, melek koçu Beki İkala Erikli, NLP uzmanı, mentor Prof. Dr. Turgay Biçer, Hollywood yıldızlarının yaşam koçu Yeliz Rüzgar, iletişim ve ilişki uzmanı Hande Akın, Hollanda’dan nefes terapisti Josie Veenhof, Çin Alternatif Tıp Derneği Başkanı Prof. Dr. Jie Wang, Ritm Terapi ile oyuncu ve tiyatro sanatçısı Hazım Körmükçü festivaldeki seminer ve eğitim programlarının en dikkat çeken isimleri.

Haberin Devamı

Katılımcıları neler bekliyor?

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ZihinRuhBeden Festivali’nde katılımcıları, meditasyondan, yogaya, hipnozdan, müzik ve dans gösterilerine kadar kişilerin hayatlarında yeni kapılar açmaları için yol gösterici seminerler ve eğitimler gerçekleştirilecek.

ZihinRuhBeden Festivali’nde Aret Vartanyan ‘Aşk, Evlilik ve İlişkiler’ üzerine bir seminer verecek ve ‘Gerçekten Yaşıyor musun?’ sorusunun yanıtını sorgulayacak. Festival’e Hollanda’dan katılacak Josie Veenhof, Ruhun Dansı adını verdiği yöntemiyle nefes alma şeklinden hayatınızda neyin yolunda gitmediğini ortaya koyacak. Alternatif tıp denildiğinde akla ilk gelen ülke olan Çin’den festival için gelecek Prof. Dr. Jie Wang ‘Hayat, Ruh ve Sağlık Arasındaki İlişki’ ve ‘Çin Tıbbındaki Bilgelik’ konulu iki önemli seminer verecek.

Haberin Devamı

Festivalin en renkli eğitimlerinden biri de Hazım Körmükçü tarafından gerçekleştirilecek Drum Davul Ritm Terapi etkinliği olacak. Hazım Körmükçü bu çalışmada, katılımcıların bir yandan kendilerine verilen vurmalı çalgıyı çalmalarını diğer yandan kendi bedenlerini enstrüman olarak kullanmalarını isteyecek.

Festivalin diğer eğitimcileri arasında yer alan Prof. Dr. Turgay Biçer ‘Hayatının Efendisi Ol’ başlıklı sunumuyla katılımcılara yeni bir dünya görüşü kazandırırken Yeliz Rüzgar, Auran’ın senin hakkında ne dediğinden yola çıkarak ‘ben’ farkındalığını sağlamak için nasıl bir dengeye ihtiyaç duyulduğunu açıklayacak. Beyaz atlı prensi bekleme döneminin çoktan sona erdiğini söyleyen Hande Akın, ‘Aşk’a Gel’ programı kapsamında, zihinsel dönüşüm teknikleriyle harmanlanmış bir çalışma yapacak. Meleklerin her an bizi korumak için hayatımızda olduğunu söyleyen Beki İkala Erikli ise meleklerle yaşamanın sırlarını açıklayacak.

Festivalde kimler var?

ZihinRuhBeden Festivali’nde 3 gün boyunca 60’ın üzerinde eğitim gerçekleşecek. Eğitmenler arasında; Aret Vartanyan, Ayşe Nilgün Arıt, Ayşe Padipada Kızılöz, Beki İkala Erikli, Cemal Gürsoy , Ceyda Aydıner, Dr. Ali Rıza Avkan, Dr.Nurhayat Gül, Elçin Oflaz, Figen Küçükkoner Kırca, Gönül Marmara, Gülay Üserbay, Gülben Gönülden, Hande Akın, Hazım Körmükçü, Josie Veenhof, Lalitah, Uzm.Dr. Mehmet Kasım, Meltem Güner, Meral Erduran, Mustafa Kartal, Prof. Dr. Jie Wang, Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul, Prof. Dr. Turgay Biçer, Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan, Saba Melike Doğar, Selis Gülmen, Sezaver Seçki, Tuba Uçar, Tülin Etyemez Schimberg, Ümit Gürel, Ünal Güne, Yeliz Rüzgar, Tolga Hancı, Zekiye Kıranda, Zekiye Olgaçay, Zeynep Özek, Zeynep Turan, Sevgi Güveli ve Yard. Doç. Dr. Zümra Yeşilöz yer alıyor.