Stil Zirvedeki modeller

Zirvedeki modeller

01.07.2010 - 12:26 | Son Güncellenme:

Gisele Bundchen, Heidi Klum ve Kate Moss, Forbes’in yayınladığı Top Celebrity 100 listesinde yer aldı.

Zirvedeki modeller

Modeller gerçekten güç sahibi olabiliyorlar! Gisele Bundchen, Heidi Klum ve Kate Moss, Forbes’in yayınladığı Top Celebrity 100 listesinde yerlerini aldı. Bu liste için belirli kriterler var elbette; yıllık gelir, televizyon/radyo, basın, web’de yer alma oranı ve sosyal mevki.

Haberin Devamı

Oprah Winfrey’in ilk sırada olması hiç de şaşırtıcı değil. Programı televizyon dünyasının en popüler yayınlarından birisi. Onu takip eden isimler ise Beyonce Knowles ve James Cameron. Eksantrik Lady Gaga dördüncü ve sağı solu belli olmayan Britney Spears ise altıncı.

İlk onda bulunmayan ama yine de ilk yüze girecek kadar şanslı isimler arasında ise Kristen Stewart, Taylor Swift, Miley Cyrus, Angelina Jolie, David Beckham, Cristiano Ronaldo, Robert Pattinson, Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker ve Julia Roberts gibi yıldızlar var.

Ve modellere dönersek, en zengin model olarak da bilinen Gisele Bundchen, listede 85. sırada. Hemen arkasında ise evliliğini de en az işi kadar iyi yürüten Heidi Klum var. Ve İngiliz süper model Kate Moss 91. sırada bulunuyor.

Yazarlar