Kültür Sanat Zuhal Olcay ile unutulmaz bir gece!

Zuhal Olcay ile unutulmaz bir gece!

12.12.2011 - 12:04 | Son Güncellenme:

Güçlü yorumcu Zuhal Olcay; 23. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları'nın son etkinliği olarak, 20 Aralık 2011, Perşembe akşamı ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda!

Zuhal Olcay ile unutulmaz bir gece

Kendine has duruşu ve farklı tonuyla yıllardır hayranlıkla izlenen güzel sanatçı Zuhal Olcay, ENKA’da dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Konserde, akıllardan silinmeyen şarkılarını seslendirecek Olcay’a, başta Gürol Ağırbaş olmak üzere çok değerli müzisyenler eşlik ediyor.

Haberin Devamı

24 Ekim – 20 Aralık tarihleri arasında, 5 tiyatro oyunu sahneleyen ve 4 konser organizasyonu gerçekleştiren ENKA’nın 23. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları; Zuhal Olcay'ın etkileyici sahne performansıyla son buluyor.

ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda koltuk sayısının sınırlı ve yerlerin numarasız olması nedeniyle, önceden rezervasyon yaptırılması öneriliyor. Dileyen katılımcılar, her etkinlik öncesi saat 19:00’da Taksim – AKM önünden kalkacak ücretsiz servis ile etkinlik merkezine ulaşabiliyorlar. Etkinlik bitiminde ise, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’ndan kalkacak servis, konukların Taksim – AKM’ye ulaşımını sağlıyor. Servisten yararlanabilmek için etkinliklerden en az iki gün önce ENKA ile bağlantıya geçerek rezervasyon yaptırılması yeterli.

Haberin Devamı

Bilet Fiyatı (ENKA Resmi Web Sitesinde): 40 TL