Kültür Sanat Pena Yayınları’ndan Sobe Serisine 3 Yeni Kitap!

Pena Yayınları’ndan Sobe Serisine 3 Yeni Kitap!

15.11.2017 - 11:34 | Son Güncellenme:

Pena Yayınları tarafından çocuklarla buluşturulan “Sobe” serisinin üç yeni kitabı; “Renkler”, “Oyun Zamanı” ve “Uyku Zamanı” çocuklara yine çok eğlenceli bir okuma serüveni vadediyor.

Pena Yayınları’ndan Sobe Serisine 3 Yeni Kitap

Özellikle okul öncesi çocukları kitapların renkli dünyasıyla tanıştırmak için yayımlanan Sobe serisinin üç yeni kitabı; “Renkler”, “Oyun Zamanı” ve “Uyku Zamanı”nın sayfaları arasında minik okurları 3 boyutlu sürprizler bekliyor. Her sayfada gizli olan 3 boyutlu resimler çocukları soru sormaya ve yeni şeyler keşfetmeye teşvik ediyor.

Haberin Devamı

Çocuklar, bu yeni seri kitaplar ile birlikte hayal güçlerini ve hafızalarını geliştiriyor, oyuncakların izinde, renklerin peşinde eğlenceli bir dünyaya dalıyor.

“Sobe” serisi sayesinde çocuklar, kendi yeteneklerini bulma konusunda oldukça ısrarlı olurken, anne ve babalar da çocuklarının yeteneklerini keşfedecekler.

Kitaplar Hakkında

Sobe! Renkler:

Renkli minik hayvanları saklandıkları yerde bulup sobelemeye hazır mısınız? Dikkat edin, birden önünüze çıkabilirler.

Miniklerin hayal gücünü hafızasını geliştiren eğlenceli kitap sayesinde çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Sobe! Oyun Zamanı:

Sevimli oyuncakları saklandıkları yerlerde bulup sobelemeye hazır mısınız? Dikkat edin, birden önünüze atlayabilirler. Miniklerin hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap sayesinde çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sobe! Uyku Zamanı:

Uyku zamanı geldi ama oyuncaklar ortada yok. Onları saklandıkları yerlerde bulup sobelemeye hazır mısınız? Dikkat edin, birden önünüze atlayabilirler.

Miniklerin hayal gücünü ve hafızasını geliştiren bu eğlenceli kitap sayesinde çocuklarınızla iletişiminizi güçlendirebilirsiniz.