Ekonomi Perakendeye kalifiye güç

Perakendeye kalifiye güç

24.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Perakende ve gayrimenkul sektöründe uzman akademisyenlerin yanısıra her iki sektörün de önde gelen üst düzey yöneticileri ve patronları tarafından derslerin verildiği Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi (AA PGM), Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı’nın 4’üncüsü 6 Şubat 2017 tarihinde Swissotel Özyeğin Üniversitesi Tesisleri’nde başlıyor.

Perakendeye kalifiye güç

Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı’nın 4’üncü döneminde ders verecek isimler arasında Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang LaSalle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Osman İllez, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, Boyner Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Sunay, Vakko Grup Yatırım Kiralama ve Satış Direktörü Emrah İnel, Öncüoğlu Mimarlık Genel Müdürü Enis Öncüoğlu, 2 K Design Mimarlık kurucularından Murat Kader, Portland Design Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi Akademik Direktörü Doç. Dr. Işıl Erol yer alıyor.

Haberin Devamı

Yenilikçi ve girişimci

Merkez, 3 dönem boyunca yenilikçi ve girişimci liderler yetiştirdi. Merkezde Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı’nı tamamlayan öğrenciler AYD işbirliği ile The International Council of Shopping Centers’ın (ICSC) tüm dünyada geçerli olan Perakende Gayrimenkulü Yönetim Sertifikası’nı da almaya hak kazanıyor.