Gündem Perde kavgası can aldı

Perde kavgası can aldı

29.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde bir perde diktiği eve alacağını istemeye giden mefruşatçı ile ev sahipleri arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Perde kavgası can aldı


Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında Gölcük Donanma Mahallesi Karaağaç Caddesi’nde meydana geldi. Yeniköy’de perdecilik yapan Z.G., Gölcük’te Osman Karavelioğlu’nun evine perde yaptı. Parasını alamayan Z.G., akşam yaptığı işin bedelini almaya gitti. Z.G. ile parasını istediği ev sahibi Osman ve kardeşi Erdal Karavelioğlu ile aralarında tartışma başladı. Tartışma seslerini duyan Kadir Kaygısız’da tartışmaya dahil olunca kavga büyüdü. Gerilen ortamda perdeci Z.G. üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak sağa sola rast gele sallamaya başladı. Osman Karavelioğlu ile Kadir Kaygısız kolundan, Erdal Karavelioğlu ise kalbinden bıçaklandı. 3 kişiyi yaralanan Z.G. geldiği araçla olay yerinden kaçtı.
Yaralananlardan Osman ve Erdal Karavelioğlu ambulansla hastaneye kaldırıldı. Erdal Karavelioğlu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Karavelioğlu’nun yakınları ölüm haberi ile sinir krizleri geçirdi.