Cadde Perihan Savaş'tan duygusal paylaşım!

Perihan Savaş'tan duygusal paylaşım!

09.11.2015 - 15:36 | Son Güncellenme:

Perihan Savaş'tan vefat eden oyuncu eşi Yılmaz Zafer için duygusal paylaşım.

Perihan Savaştan duygusal paylaşım

1987 yılında Yılmaz Zafer’le hayatını birleştiren Perihan Savaş vefat eden eşiyle birlikte çekildiği nikah fotoğrafını paylaştı.Ünlü oyuncu Savaş, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına duygusal bir not yazdı.

Haberin Devamı

9 Kasım 1995 yılında vefat eden eşini özlediğini belirten ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına '20 yıl... Biliyorsun ki içimizdesin, biliyorum ki hep yanımızdasın. Huzur içinde uyu mert yürekli iyi adam. Seni çok özledim ' notunu yazdı

BURUK BİR AŞK ÖYKÜSÜ...
Perihan Savaş'a hayranlığı nedeniyle Fatih halkevi'nde tiyatroya başlayan, daha sonra Şehir Tiyatroları'na geçen Yılmaz Zafer, Gülriz Sururi - Engin Cezzar Tiyatrosu gibi çeşitli tiyatro topluluklarında rol aldı.
Perihan Savaştan duygusal paylaşım
1976 yılında sinemaya başladı, 40'tan fazla film çevirdi. İskilip'li Atıf Hoca filminde, köklü değişimlerin yaşandığı Atatürk Türkiye'sinde devrimlere karşı çıktığı için idam cezasına mahkûm olan İskilip'li Atıf Hoca'nın avukatı Ferit rolüyle seyirciyi etkiledi.
1987'de uzun süredir hayran olduğu Perihan Savaş'la evlendi, bu evlilikten bir çocuk sahibi oldu. Eşiyle birlikte "Yönetim Film ve Reklamcılık Şirketi"'ni kurdular.
İlki 1994 Nisan ayında iki kalp krizi geçirerek uzun süre bakıma muhtaç şekilde yaşayan sanatçı, bu nedenle geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi.
Başarılı oyuncunun rahatsızlığı ve ardından vefatı Türkiye'yi çok üzmüştü...