Editörün Seçtikleri Perwoll’den 3D Özel Üretim Serisi

Perwoll’den 3D Özel Üretim Serisi

05.06.2017 - 12:21 | Son Güncellenme:

Perwoll’un yenilenen 3D Özel Üretim Serisi , 2017 İlkbahar-Yaz sezonunun moda trendlerinde sıkça karşımıza çıkan floral desenlerden esinlenerek yenilenen etiket tasarımı ve eşsiz kokusuyla bu yıl marketlere ve evlere çiçek açtırmaya hazırlanıyor.

Perwoll’den 3D Özel Üretim Serisi

Türkiye’nin ve Avrupa’nın bir numaralı hassas sıvı çamaşır deterjanı Perwoll’un yenilenen 3D Özel Üretim Serisi , 2017 İlkbahar-Yaz sezonunun moda trendlerinde sıkça karşımıza çıkan floral desenlerden esinlenerek yenilenen etiket tasarımı ve eşsiz kokusuyla bu yıl marketlere ve evlere çiçek açtırmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Hassas çamaşır deterjanı Perwoll, 2017 moda trendlerinden ilham alarak yarattığı Yenilenen 3D Özel Üretim Serisi’ni yepyeni tasarım etiketleri ve kokusuyla Haziran ayından itibaren satışa sunuyor. Yeni ambalajında, floral desenleri modern bir şekilde yorumlayan Perwoll Özel Üretim Serisi; satışa sunulduğu reyonlarda gerek etiket tasarımı gerekse kokusu ile farkını belli ediyor.

Özel Üretim Serisi’nde yer alan 3D Renkli Etki ve 3D Siyah Etki; her yıkamada etkin formülü sayesinde kıyafetlere üç aşamada bakım yaparak; renk yoğunluğu; renk parlaklığı ve renk kalıcığını sağlar. Böylelikle kıyafetlerinizi hep ilk günkü gibi, yoğun ve canlı renkleri ile uzun süre giyebilme imkanı sunuyor. Renkli ve koyu tonlardaki giysiler için renk bakımını ön plana çıkaran seri, çiçeklerin büyülü dünyasından beslenerek hazırlanan ürün etiketleriyle marketlerde olduğu gibi evlerde de şık ambalajı ile fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Her sezon gerçekleştirdiği projeleriyle modayı desteklemeye devam eden Perwoll, Mayıs ayında Ipekyol ile uzun dönemli bir işbirliğine başladı. Lansmanı Room&Rumours’da gerçekleşen işbirliği boyunca İpekyol, eşsiz koleksiyonunda bulunan parçaları, müşterilerinin daha uzun süre yeni gibi giyebilmesi için Perwoll ile yıkanmasını önerecek.

Moda trendlerinden ilham alan Perwoll Özel Üretim Serisi 6.0, Haziran ve Temmuz aylarında raflarda yerini alıyor, sınırlı sayıda üretilecek olan ürünleri tükenmeden alın.

Yazarlar