Oyun PES 2019'dan ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı

PES 2019'dan ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı

30.04.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

Hong Kong PlayStation Store, Pro Evolution Soccer 2019'un ilk ayrıntılarını ve ekran görüntülerini sızdırdı. Bu yıl Ağustos - Eylül ayında gelmesi beklenen PES 2019'daki yenilikler neler hep birlikte görelim.

PES 2019dan ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Hong Kong PlayStation Store, Pro Evolution Soccer 2019'u (PES 209) yanlışlıkla listeledi ve oyuna birçok detay ile ekran görüntüsünü sızdırdı.

PES 2019dan ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı

Sızdırılanlara göre PES 2019 büyük lisanslı ligler, yeni MyClub ve ML Real Season ile birlikte gelecek. Dahası, oyuncunun 11 yeni yetenek özelliği ile bir sonraki seviyeye çekildiği, daha iyi çekim hareketleri ve animasyon ile büyük hedefler elde edildiği söyleniyor.

PES 2019dan ilk ekran görüntüleri internete sızdırıldı

PlayStation Store sayfasına göre PES 2019'un temel özellikleri şu şekilde:

  • OTANTİK LİGLER: Lisanslı liglerin eklenmesi
  • YENİ MYCLUB: FIFA'daki haftanın oyuncusu, ayın oyuncusu gibi özel futbolcu versiyonları eklenecek.
  • MAGIC MOMENTS: 11 yeni yetenek özelliğiyle bir sonraki seviyeye çıkartılan oyuncu bireyselliği, geliştirilmiş çekim hareketi ve animasyon ile büyük hedefler elde edecek.
  • 4K HDR'de çarpıcı animasyonlar ve foto-gerçekçilik
  • Master League modu daha keyifli hale gelecek. 3 önemli değişiklik ile gerçek bir yönetici olarak hayatı yaşayacaksınız. Bu değişiklikler ICC öncesi sezon, derinlikli transfer sistemi ve yeni lig lisansları .

Geçen yıl olduğu gibi, Pro Evolution Soccer 2019'un PC versiyonunun konsol sürümleriyle aynı anda piyasya sunulması bekleniyor. Son olarak, PlayStation mağaza sayfası oyunun 30 Ağustos'ta yayınlanacağına işaret ediyor.