Geri Dön

Pestolu kaşarlı ekmek tarifi

Pratik bir atıştırmalık arıyorsanız pesto soslu kaşarlı ekmeği deneyin.

Pestolu kaşarlı ekmek tarifi
  • Fırında
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 adet bütün ekmek
4 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
2 yemek kaşığı pesto sos
4-6 dilim kaşar peyniri

Pestolu Kaşarlı Ekmek Nasıl Yapılır?

Fırını 200 derecede ısıtın.

Ekmeği en altına dokunmadan dilimleyin.

Alt kısmı birleşik kalmalıdır. Ekmeği folyoya sarın.

Erimiş tereyağı ve pesto sosu karıştırın.

Fırça yardımıyla ekmeğin her tarafına ve dilimlerin arasına sürün.

Dilimlerin arasına kaşarları da yerleştirip fırında 15-20 dakika pişirin.

Kaşarlar eridiğinde fırından alıp sıcak servis yapın.

Afiyet olsun!

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber