Cadde Pharrell İstanbul’u ‘mutlu’ edecek!

Pharrell İstanbul’u ‘mutlu’ edecek!

18.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Grammy ödüllü ‘hit makinesi’ Pharrell Williams, 7 Eylül’de İTÜ Stadyumu’nda sahneye çıkacak. Aynı gün Rita Ora ve INNA?da konser verecek

Pharrell İstanbul’u  ‘mutlu’ edecek

Son iki yaza damgasını vuran ABD’li müzisyen ve yapımcı Pharrell Williams, Turkcell’in gençlik markası gnçtrkcll GNCFEST kapsamında 7 Eylül tarihinde İstanbul İTÜ Stadyumu’nda sahneye çıkacak. Grammy ödüllü şarkıcının İstanbul konseri, Avrupa turnesinin ilk ayağı olacak.
2013 yazına Daft Punk ve Nile Rodgers ile birlikte imza attığı ‘Get Lucky’ ve Robin Thicke ile çalıştığı tartışmalı şarkı ‘Blurred Lines’ ile damgasını vuran Pharrell Williams, ‘Despicable Me 2 / Çılgın Hırsız 2’ filmi için yazdığı ‘Happy’ adlı şarkıyla da aylardır müzik listelerini terk etmiyor.
20 yılı aşkın müzik kariyerinde, Chad Hugo ile birlikte kurduğu The Neptunes ile birçok şarkıcıya hit şarkılar kazandıran Williams, ‘Happy’nin de yer aldığı kendi ikinci stüdyo albümü ‘G I R L’ü ise geçen martta piyasaya çıkardı.
Festivalde Williams’ın yanı sıra, İngiliz şarkıcı ve oyuncu Rita Ora ile Romanyalı şarkıcı INNA da, 7 Eylül’de gerçekleşecek GNCFEST’te sahneye çıkacak. Türkiye’den Manga, Mabel Matiz ve Model müzikseverlerle buluşacak. Etkinliğin bilet fiyatları 75 TL’den başlıyor.