Piezo Burun Estetiği Nedir?

Piezo Burun Estetiği burnunuzda bulunan kemiği kırmadan,cildinize zarar vermeden ya da burun dokunuzda herhangi kimyasal sorun oluşturmadan tamamen ses dalgaları ile yapılan acısız ve sancısız bir işlemdir.

Piezo Burun Estetiği Nasıl Yapılır?
Teknoloji ilerledikçe dünya insanlar için biraz daha yaşanılabilir bir hal alıyor.Tabi bu ilerleme yanlızca elektonik alanında olmuyor.Tıp alanında da çok büyük ilerlemeler kaydediliyor.Burun estetiğinde en son yenilik olarak gösterilen Piezo Burun Estetiği biz doktorlara da büyük kolaylık sağlıyor.Eskiden burun estetiği yapılırken,burun kemiği kırılarak burunda bir düzeltme yapılırdı.Şimdi Piezo Burun Estetiği ile burun kırılmadan,ultrasonik dalgalarla şekillendirme yapılıyor.Bu sayade ameliyat sonrası morarma ya da şişme şikayetleri ortadan kalkmış oluyor.

Piezo Burun Estetiği Her Burun Yapısına Uygun mudur?
Piezo Burun Estetiği, burun yapısında herhangi bir düzenleme gereken bütün hastalarımız için uygun bir işlemdir. Burun kemiği yamukluğu ya da mevcut halinden memnun olmama gibi durumlarda hastalarımızın beklentileri karşılanır ve riksiz bir tedavi ile sonuca ulaştırılır.

Neden Piezo Burun Estetiği?
Bu işlem özellikle ameliyat sonrası oluşan kızarma,morarma gibi rahatsızlıkları en aza indirerek ameliyat sürecinin hızla atlatmasını sağlamaktadır. Böylece hastalarımıza ciddi bir avantaj sağlanmaktadır. Aynı zamanda hedeflenen ameliyat başarısına daha çok yaklaşılarak hastamızın mutlu bir şekilde ayrılması sağlanmakdır. Daha önce kullanılan kırma yöntemi,ameliyat sonrasında ciddi bir ağrı, sızı oluşturmaktadır. Bu yöntem sayesinde ağrılar en aza indirilerek acısız bir tedavi sağlanmaktadır.

Ameliyatta Doktor Faktörü Önemli mi?
Doktor faktörü ameliyat için en önemli faktör denilebilir. Çünkü burun estetiği dünyanın en zor ameliyatları arasında yer alıyor. Burun,solunum gibi hayati önem taşıyan bir organ olduğundan dolayı,mesleğinde tecrübe edinmiş ve başarılı bir doktor ameliyat için önemli faktörlerin başında gelir.

Haberin Devamı

Web Sitesi

Haberin Devamı

Instagram

Facebook