Geri Dön
Pınar Altuğ, sosyal medya hesaplarını kapatacak mı?

Pınar Altuğ, sosyal medya hesaplarını kapatacak mı?

Pınar Altuğ ve Instagram konusu gerçekten derya deniz... Oyuncuyu sosyal medyada takip eden kitle o kadar fantastik ki, Pınar Altuğ gibi sakin bir ünlü bile çileden çıkıyor, çıkabiliyor. Altuğ yine sinirli ve yine sebebi Instagram...

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Artık tüm Türkiye, Pınar Altuğ'un Instagram'daki kitlesini biliyor. Altuğ'a edilen laflar tamamen anaokulu düzeyinde. Kadın gayet sıradan bir şey paylaşıyor, altına hemen kışkırtıcı bir şeyler yazılıyor. Sanki birileri Pınar Altuğ'un sabrını sınıyor... Altuğ'a bu konu soruldu geçtiğimiz günlerde: "Sosyal medyada yaptığınız paylaşımlar bazen ağır eleştiriler alıyor. Canınız sıkılıyor mu bu duruma?"

Haberin Devamı

O da şu cevabı verdi: "Önce lafı söyleyene bakıyorum, adam mı diye. Olmadığını görüyorum. Gülüp geçiyorum." Ayrıca enteresan bir şekilde, Yağmur Atacan'ın Instagram'ının olmadığını da sözlerine ekliyor.

"Pes etmeyeceğim" der gibi

Pınar Altuğ, sosyal medya hesaplarını kapatacak mı

Yani diyor ki Pınar Altuğ, "İstedikleri kadar uğraşsınlar. Umrumda değil. Ben sosyal medya hesabımı kapatmayacağım. Onlar uğraşmaktan vazgeçecek, ben pes etmeyeceğim. Hatta hoşuma gidiyor onların benimle uğraşması. Adam yerine koymuyorum, gülüyorum, güldürüyorlar beni. Devam!"

Eğer aranızda Pınar Altuğ'un sosyal medya hesaplarını kapatmasını isteyen, dileyen ya da bekleyen varsa, en azından bir süre daha bu bekleyişlerine devam edecek gibi gözüküyor.

Instagram'ını kapatsın diye uğraşıyorlar

Pınar Altuğ, sosyal medya hesaplarını kapatacak mı

Pınar Altuğ, pes etmiyor, mücadeleyi bırakmıyor. İş artık inada bindi. "Şu aralar bir takipçi dikkatimi çekiyor. Haddini fazla aştı. Yakaladığım anda cezasını çekecek" diyerek bu mücadeleye dair somut detaylar da paylaşıyor... Şöyle çok uzak bir açıdan bakınca komik gibi gelebilir ama yaptığı doğru aslında. Pınar Altuğ'un canı Instagram kullanmak istiyor; bu kadar basit.

Haberin Devamı

Bu mesele nereye gider?

Ünlülerin her sözü kaldırabileceğini zannediyoruz ama yanılıyoruz. Ya da yine sırf ünlü diye daha kolay pes edeceklerini filan zannediyoruz. Bunda da yanılıyoruz. Instagram konusunda zorluk çıkartmak büyük bir kıskançlık gibi geliyor bana... Pınar Altuğ ve Instagram'ındaki takipçileri meselesi nereye gidecek bilemiyorum ama böyle gitmeyeceği de ortada. Pınar Altuğ vazgeçmeyecekse o zaman insanlar üslubunu düzeltecek. Başka bir seçenek yok. Bekleyip göreceğiz...

can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler