Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

  • İsim
    : Pınar
  • Soyad
    : Altuğ
  • Mesleği
    : Oyuncu,sunucu
  • Doğum Tarihi
    : 02.09.1973
    1973-09-02
  • Cinsiyeti
    : Kadın
  • Uyruğu
    : Türkiye

Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.
 
İlk yılları
 
Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.
Kariyeri
 
1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.
2002 yılında Çocuklar Duymasın adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'dan itibaren ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almaktadır.
Kişisel yaşamı
 
2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.
Filmografi
 
Kurt Kapanı (1999) (Serap)
Çocuklar Duymasın (2001-halen) (Meltem)
Reyting Hamdi (2002) (Pınar)
Omuz Omuza (2004) (Nisan)
Davetsiz Misafir (2005) (Defne/Şirin)
İlk Aşkım (2006) (Lale)
Deli Dolu (2006) (Selin)
Aile Reisi (2009) (Bahar)
Sunuculuk yaptığı programlar
 
"Türkiye'nin Yıldızları" (2004)
Sizi Böyle Alalım (2007)
Bir Dilek Tut (2007)
Mucizeler Gecesi (2007)
Pınarın Günlüğü (2008)
Bir Şarkısın Sen (2009)
Bir Şarkısın Sen (2012)


Pınar Altuğ biyografisi

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ 02.09.1973 tarihinde doğmuş olup Oyuncu,sunucu olarak görev yapmaktadır.

Pınar Altuğ kaç yaşındadır?

Pınar Altuğ 02.09.1973 tarihinde doğmuş olup 41 yaşındadır.

Pınar Altuğ ne iş yapar?

Pınar Altuğ Oyuncu,sunucu olarak görev yapmaktadır.

Pınar Altuğ nerelidir?

Pınar Altuğ Türkiye vatandaşıdır.

En Çok Konuşulan Haberler
©Copyright 2014 Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.