Gündem Pınar Aydın kimdir?

Pınar Aydın kimdir?

19.02.2019 - 15:41 | Son Güncellenme:

Pınar Aydın, Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Pınar karakteri ile uzun bir dönem ekranların sevilen yüzleri arasındaydı. Akasya Durağı, Bizim Okul gibi birçok dizide rol aldıktan sonra sessizliğe bürünmüştü. Peki Arka Sokaklar'ın Pınar'ı şimdi ne yapıyor?

Pınar Aydın kimdir

Pınar Aydın, Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba'nın kızı Pınar karakterine uzun dönem hayat verdikten sonra Kapalıçarşı, Kız Kaçıran, Akasya Durağı ve Bizim Okul dizilerinde rol aldıktan sonra uzun süre sessizliğe gömülmüştü. Oyunculuk, şarkıcılık ve söz yazarlığı yapan Pınar Aydın şimdilerde çoğu zamanını eşi ve ailesi ile birlikte Giresun'da geçiriyor.

Haberin Devamı

Oyunculuğa ara veren, evlenen ve yılın büyük kısmını eşi ve ailesiyle birlikte Giresun'da geçiren Pınar Aydın yeni bir uğraşını kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. İnternet üzerinden ağaç evlerinin fotoğraflarını paylaşan eski oyuncu 'doğayla baş başa kalmak isteyenler için güzel bir adres' açıklamasını yaptı.

Pınar Aydın kimdir

PINAR AYDIN KİMDİR?

Pınar Aydın (d. 16 Temmuz 1981, Bursa) Türk oyuncu, şarkıcı, söz yazarı.

Aydın, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında kız solist dalında Türkiye birinciliği ve ikinciliği olan Pınar, ayrıca amatör gruplarda solistlik yapmış. 5 kız kardeşten biri olan Pınar, mimar bir baba ve memur emeklisi bir annenin çocuğu. Aydın, gitar çalmakta ve resim yapmaktadır.

Haberin Devamı

2004 yılında atv ve Kanal 1'de yayınlanmış olan müzik yarışma programı Akademi Türkiye'de üçüncü olmuştur.

2011 yılında "Dur dedim" adlı albüme imza atmıştır.

Filmografi

Savcının Karısı - (2005)
Arka Sokaklar - Pınar (2006-2008)
Kapalıçarşı - 2009 (Konuk Oyuncu)
Kız Kaçıran - (2009)
Akasya Durağı - İpek (2010-2012)
Bizim Okul - (2013)