Ekonomi Piri Reis Okulları'nda basketbol eğitimi başlıyor

Piri Reis Okulları'nda basketbol eğitimi başlıyor

09.11.2017 - 18:06 | Son Güncellenme:

Arkas Spor Kulübü ve Allso Academy iş birliğiyle Işıl Alben Basketbol Okulu, Piri Reis İlköğretim Okulları'nda öğrencilerle buluşacak.

Piri Reis Okullarında basketbol eğitimi başlıyor

Arkas Spor Kulübü ve Allso Academy iş birliğiyle Işıl Alben Basketbol Okulu, Piri Reis İlköğretim Okulları'na geliyor.

Haberin Devamı

Arkas Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, daha önce Piri Reis Okulları'nda açtığı voleybol kurslarıyla bu branşı destekleyen kulüp, basketbol için de kolları sıvadı.

Yıllardır altyapıya verdiği önemi, A Takım ve Milli Takım'a kazandırdığı oyuncularla belgeleyen Arkas Spor, bünyesindeki branşlardan voleybol, yelken, dağcılık ve yüzmenin ardından Türkiye'de kaliteli birey-sporcu yetiştirme misyonuyla yeni projeler geliştiren Allso Academy ile iş birliğine gitti.

A Milli Kadın Basketbol Takımı ve Galatasaray'ın başarılı oyun kurucusu Işıl Alben'in Allso Academy çatısı altında oluşturulan basketbol okulu, Piri Reis Okulları'nda hayata geçirilecek.

Piri Reis Okulları'nın Güzelbahçe ve Karşıyaka şubelerinde başlayacak olan Allso Academy-Işıl Alben Basketbol Okulu'nda 9-12 yaş arasındaki çocuklar basketbolu öğrenecek. Genç basketbolcular, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere tüm hafta sonlarını değerlendirebilecek.

Haberin Devamı

Işıl Alben Basketbol Okulu ile çocuklar, aynı zamanda spor yaparak sosyal bir çevre içinde kendilerini tanıma, bir ekibe katılma, ekip üyesi olarak mücadele etme, paylaşma ve öz çalışma disiplinini kazanma fırsatını bulacak.

DIŞARIDAN DA BAŞVURU YAPILABİLİYOR

Piri Reis Güzelbahçe kampüsünde 11 Kasım'da başlayacak program, cumartesi ve pazar günleri, 2005-2008 doğumlular için saat 15.00-16.30, 2009-2013 doğumlular için 16.15-17.30 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Program, Karşıyaka kampüsünde ise 18 Kasım'da hayata geçirilecek. Burada 2005-2008 doğumlular 14.15-15.30, 2009-2013 doğumlular 13.00-14.15 saatleri arasında basketbol kursuna katılacak.

Programa, Piri Reis Okulları öğrencilerinin yanı sıra dışarıdan da başvuru yapılabiliyor.