Gündem Pis Yedili’nin Orço’su Burak Alkaş, Seçil Kumru ile evlendi!

Pis Yedili’nin Orço’su Burak Alkaş, Seçil Kumru ile evlendi!

16.06.2015 - 09:34 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burak Alkaş ile nişanlısı Seçil Kumru, önceki akşam Alaçatı İmren Han Oteli’nde düzenlenen törenle evlendi. Peki Burak Alkaş ve Seçil Kumru kimdir? Ayrıntılar haberimizde...

Pis Yedili’nin Orço’su Burak Alkaş, Seçil Kumru ile evlendi

Pis Yedili’deki Orço karakteriyle ünlenen Burak Alkoç, Seçil Kumru ile evlendi. Şahit Ali Poyrazoğlu oldu...Nikâh şahitliğini Ali Poyrazoğlu ve Turan Özdemir’in yaptığı çift, düğün sonrası balayı için Avrupa turuna çıktı.

Oyuncu Burak Alkaş ile nişanlısı Seçil Kumru, önceki akşam Alaçatı’da yapılan nikah töreniyle evlendi. Yeşil Deniz’in müezzini Burak Alkaş dünya evine girdi. Alkaş kendisi gibi oyuncu olan güzel yıldız Seçil Kumru ile evlendi. Düğüne çok sayıda ünlü isim katılırken, çiftin nikah şahitliğini Ali Poyrazoğlu ve Turan Özdemir üstlendi. Çift nikahtan sonra balayı için Avrupa turuna çıktı. Bir dönem ekranlarda fenomen olan Pis Yedili dizisindeki Orço karakteriyle hafızalara kazınan Burak Alkaş, şimdi Yeşil Deniz adlı dizide Müezzin Cemil’i canlandırıyor.

BURAK ALKAŞ KİMDİR?

Burak Alkaş 17 Mayıs 1983 yılında izmir Göztepe"de doğdu. 2007 yılında Müjdat Gezen Konservatuarı, Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu"nda profesyonel oyunculuk yapmaktadır. Pis Yedili dizisinde, Orço, karakteriye şöhret olmuştur.

Boyu: 1.83'dür. Kilosu ise 75 kg.dır.

Oynadığı diziler : Pis Yedili, Pars nakro terör, Cennet mahallesi, Cümbür cemaat

Filmler : 2003 yılında oynadığı 11 dakikalık kısa film Kalorifer Böcüleri ve 2006 yılında Çanta"nın Dönüşü

Tiyatro oyunları: İçimdeki Timsah, Ben Eskiden Küçüktüm, İki İleri Bir Geri, Tanımadığım Adamlar, Beni Unutma, Papaz Kaçtı