Gündem Piyango talihlisi parayı aldı, tatile çıktı

Piyango talihlisi parayı aldı, tatile çıktı

08.01.2015 - 10:36 | Son Güncellenme:

Milli Piyango'nun 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin dört ortağından biri olan Niğdeli milyonerin 30 yaşında, evli, 2 çocuk babası işçi olduğu ortaya çıktı. Bileti satan bayinin sahibi Erkan Ersoy, talihlinin parasını aldığını belirterek, "Talihli 30 yaşlarında yüksek okul mezunu. Bir işletmede işçi olarak çalışıyor.

Piyango talihlisi parayı aldı, tatile çıktı

5 gün sonra bize müracaat ederek biletine para çıktığını söyledi. Ben de arkadaşı aldım notere ve banka müdürüne götürdüm. Banka müdürü ile Ankara'ya gittiler, parayı hesabına aktardılar" dedi. 2 çocuk sahibi olan talihlinin, emekli olan babası ile yaşadığını belirten Ersoy, "Biraz tedirgin kendisi, 20 gün tatile gitti, güney illerinde dinlenecek. Niğde'ye gelecek, kendisi de açıklayabilir. Kardeşimiz çocuklarına ilerisi için yatırım yapmak istiyor. Eğitim kurumlarına katkıda bulunacağını söyledi. Babası ve kardeşleri ile Niğde'de işletme kuracaklar. Kendisine Allah'tan sağlık ve iyi yatırımlar yapmasını diliyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

SAHTE MİLYONER TEDİRGİN ETTİ

Niğde'de büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öne sürerek sosyal medyada fotoğraf paylaşan kişinin gerçek talihliyi de tedirgin ettiğini belirten Ersoy, "Bunu görünce biletim acaba sahte mi diye tereddüt etmiş, bana sorduğunda biletinin gerçek olduğunu söyledim, çünkü biletin arkasında bizim bayinin kaşesi var, bilet gerçektir" dedi.

Kaynak: Sabah