Plaj Modası: 2015 Bikini Mayo Modelleri

Havanın ısınması yaz aylarını, yaz ayları ise deniz ve kum çağrışımını tetikliyor. Dalganın sesi, güneşin göz alıcı parlaklığı, ayak tabanında hissedilen kum yüzeyin insanı içerisine çeken cazibesi... Her sene değişen ya da hep bir yerlerden bir esinlenme alarak kendini tekrarlayan moda, 2015 plaj trendlerine de uğramayı tabii ki de ihmal etmiyor. Dalgaların sesi, güneşin gözleri alan parlaklığı ve ayak tabanında ezilmeden direnen, insanı içine çeken kum yüzeylerin cazibesinden önce yaza hazırlanmak gerekiyor. 2015 bikini mayo modelleri tüm plaj modasını hem yeniliyor hem de biraz nostaljiyi de araya serpiştirmeyi ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

Volanlı Bikini Çağı

2015 yılı püskül trendine bir de volanı ekliyor. Volanlı bikini modelleri ile plajlar biraz daha hareketleniyor. Fırfır olarak da adlandırılabilecek hareketi minimuma çeken; fakat cazibeyi arttıran modeller de mevcut. Geriye sadece iddianın boyutuna karar vermek kalıyor.

Halter Yaka Modası Cabası

Kısa üst sokak modası seçimlerinde zirvede seyrederken, artık plajlarda bu trendden nasibini alıyor. Crop top adıyla da bilinen yarım bluzlar halter yakayla buluşuyor, beach'lere kadar iniyor. Hem şık hem sportif bir görünüm isteyenlere muhteşem bir seçimi gözler önüne seriyor.

Biraz Siyah Biraz Beyaz

Renkli, cıvıl cıvıl seçimlere nazaran siyah beyaz bikini modelleri 2015 trendleri arasında sayılabilir. Siyahın ve beyazın sokak stilleri üzerindeki etkisi ne kadar tartışılmıyorsa, bikini ve mayo modellerinde de aynı durum söz konusu.

Yüksek Bel Bikini

Eskiyi andıran ve nostaljik bir tavır sergileyen yüksek bel bikini modelleri artık çokta geçmişi anımsatmıyor; çünkü geçtiğimiz sezonun trendleri incelendiğinde yüksek bel ayrıntısı yine ön plana çıkmayı başarmıştı. 2015 plaj modası trendleri araştırmasında da yine bele kadar yükselen bikini modelleri karşılıyor bizleri.

Büstiyer Bikini Modelleri

Halter yaka bikinilerin rakibi de plaj modasında yer alıyor; büstiyer bikiniler. Yarım üstleri andıran ve neredeyse sokakta bile kullanabilecek bir havaları olan modeller, 2015 yazının öne çıkanları arasında yerini alacağa benziyor. Özellikle üzerilerindeki yoğun desenler etnik bir havanın esintisini hatırlatıyor. Fermuar detayı da yine trendler arasında yer alan bir teferruata dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Modası Hiç Geçmeyen

Demode olmayan, modası hiç geçmeyen, talebi hiç bitmeyen, sürekli tekrarlanan, renk renk alınan straplez bikini modelleri... Yine, tekrar ve yeniden plaj trendlerinde adını yazdırıyor.

Transparan Geçişlere Merhaba

Yine bir tekrar gibi olacak ama transparan artık her yere sızıyor. Özel davet elbiseleri, günlük kombinler derken şimdi de beachler. Kumların üzerinde salınan şık ve bir o kadar çarpıcı transparan mayolar. Çarpıcı demek de yetmiyor üstelik. " Transparan mayo modelleri eşittir seksilik " demek yeterli olur mu ki?

İp Detayları

İpli bikiniler alışıldık ve geçtiğimiz sezona ait bir trend; fakat konu günümüz plaj modası olunca biraz değişikliğe kimse hayır demez. Bikini modellerinde ip detaylar bu kez biraz daha asimetrik tasarlanmışa benziyor. Tabii ki bunu genellemeye vurmak biraz iddialı olsa da farklılıktan hoşlanıyorsanız eğer bu bikiniler her şeye bedel!

Haberin Devamı

2015 Mayo Modelleri Açılımı

Bazen sade, bazen klasik mayo modelleri bazen de tüm klişe duruşundan sıyrılıyor. Yıl 2015, aylardan yaz olunca mevzu tabii ki döne dolaşa, koşa koşa plaj modasına geliyor; hoşta oluyor. Tabii bu hoş mevzularda mayo modellerine gönderme yapmadan da olmuyor. 2015 mayo modelleri konu başlığının başlangıcında da belirttiğim gibi bazen sade bazen klasik ama ansızın da renkli ve bol desenli.

Helenistik Çağrışım

Sokak modası, abiye modası 2015 yılında Helenistik tarz ile çoktan kucaklaştı. Şimdi ki istikamet ise plajlar, beach club'lar. Farklı, şık, iddialı olmak isteyenlerin seçimlerinde asimetrik üstleri ile dikkat çeken bikini modellerine göz gezdirmeyi öneriyorum. Tabii tarzınızda biraz da lüks bohemle karıştırmalar yapmayı unutmamalısınız.

Kol Detayları

Düşük omuz, geniş omuz trendini de artık sokak modasından plaja aktarmanın zamanı geldi. Çok hoş görünümü ile akılları çelen modelleri biraz bronzlaşıp giymekte fayda var gibi görünüyor. Yani en azında kolunuzda bir şerit olmasını istemiyorsanız.

Pencere Dekoltesi

İşte yine sokak stillerinin trendleri arasında yer alan pencere dekoltesinin plajlara doğru harekete geçtiği gerçeği. Herkes sıcaktan kendini sokaktan plaja transfer ederken, günlük stilini çok aramayacak gibi duruyor. Bel dekoltesinin cazip görünümüne kapılıp, kendimizi dalgalara bırakma fikrine katılanlar parmak kaldırsın!

Beach Parti Kızı

Artık beach club partileri çok meşhur. Akşam üstü başlayan ve sabahın ilk ışıklarına kadar devam eden eğlenceye, ara vermeden katılmaya cesaretiniz var mı? Aslında sadece cesaret değil buna uygun bir mayo modelinizin de olması gerekiyor. İşte şık mayolar da böyle hareketli ve yorulmak bilmeyen bedenler için üretiliyor gibi sanki...

Trendlere dair başka fikirlerimi - - üzerinden de takip edebilirsiniz.