Teknoloji Plajların Yeni Modası: Kırmızı HTC One!

Plajların Yeni Modası: Kırmızı HTC One!

05.07.2013 - 13:32 | Son Güncellenme:

Temel renkler arasında yer alan Siyah ve Gümüş kasa rengi seçenekleri sunan HTC’nin en akıllısı One, şimdi de Kırmızı renk seçeneğiyle yazınıza renk getiriyor!

Plajların Yeni Modası: Kırmızı HTC One

teknoloji dünyasının rakip tanımayan markaları arasında yer alan , en akıllı modeli One ve kardeş modeli olan ’sinden sonra yeni renk seçeneği ile gündeme oturdu. Ses teknolojisi Beats Audio sayesinde ve sunduğu IPS ekran teknolojisi sayesinde ödüllere layık görülen HTC One, şimdi de canlılık ötesinde bir Kırmızı renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor.

Haberin Devamı

Akıllı telefonların konusunda iyi performans gösteriyor olması yani donma ve takılma sorunlarının yaşanmaması, , ses kalitesi ve video/grafik performansını iyi işleyebiliyor olması o akıllı cihazın tercih edilebilirliğini yüksek oranda arttırıyor. Her ne kadar dikkat eden binlerce kullanıcı olsa da, yalnızca için tercih eden kullanıcı sayısının da yüksek bir paya sahip olduğunu söyleyebiliriz.

HTC’nin olmazsa olmazı Sense TV, Blinkfeed, Boomsound gibi teknolojilerin kullanıcı tarafından çok sevildiğinin yanı sıra, Ultrapixel ekran netliği sayesinde de fotoğrafçılık alanına yeni bir boyut kazandırdı. HTC Zoe ile her an en net kareleri yakalayan akıllı model One, ön stereo ve güçlü hoparlörleri sayesinde her türlü ortamda müzik tatminliğini kullanıcısına sunuyor.