Teknoloji PlayStation 4, Avrupa’da İndirime Girebilir…

PlayStation 4, Avrupa’da İndirime Girebilir…

16.09.2015 - 16:02 | Son Güncellenme:

Sony tarafından geliştirilen ve satışlarıyla göz dolduran PS4, Japonya'da ucuzluyor. İndirimin Avrupa'ya da yansıyabileceği konuşulmakta... Yeni nesil konsollar arasında önemli bir yere sahip olan PlayStation 4, bu kez indirime girmesi...

PlayStation 4, Avrupa’da İndirime Girebilir…

Sony tarafından geliştirilen ve satışlarıyla göz dolduran PS4, Japonya'da ucuzluyor. İndirimin Avrupa'ya da yansıyabileceği konuşulmakta... Yeni nesil konsollar arasında önemli bir yere sahip olan PlayStation 4, bu kez indirime girmesi ile haber konusu oldu. Japonya bölgesinde konsolu indirime sokan Sony, cihazı yaklaşık 300 dolar civarında satmaya devam edecek. Açıklanan bilgilere göre indirimin 1 Ekim 2015 tarihinden itibaren geçerli olmaya başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Gelelim bizi ilgilendiren kısma. Şimdilik sadece Japonya ile sınırlı kalacağı söylenen indirimin Avrupa bölgesine de geleceği ön görülüyor. Sony tarafından yapılan bir açıklama ne yazık ki yok fakat ortalıkta dolaşmaya başlayan dedikodular, indirim furyasının Avrupa bölgesine de sıçrayacağı yönünde.

Eğer beklenen gelişme yaşanırsa PS4'ün ülkemizde nasıl bir fiyat tablosuna erişeceği de merak konusu. İndirim bandında farklı oranlar görmemiz mümkün. Japonya'da ortalama 30 dolarlık bir indirim söz konusu. Bu da Türk Lirasına dönüştürüldüğünde 90 TL yapıyor. Tabi ülkeden ülkeye değişikliğin gözlemlenebileceği de bir gerçek. Yeni bir gelişme yaşanırsa haber etmiş olacağız, gözünüz bizde olsun.