Oyun PlayStation Plus'ın Temmuz ayı bedava oyunları belli oldu

PlayStation Plus'ın Temmuz ayı bedava oyunları belli oldu

28.06.2018 - 11:51 | Son Güncellenme:

Sony, PlayStation’da çevrim içi multiplayer oyun oynama, aylık bedava oyunlar ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet sunan PlayStation Plus servisinin Temmuz ayı oyunlarını duyurdu. PS4 sahipleri, 3 Temmuz’dan itibaren Heavy Rain ve Absolver oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekler.

PlayStation Plusın Temmuz ayı bedava oyunları belli oldu

PlayStation Plus üyeliği bulunan PS4 sahipleri, 3 Temmuz’dan itibaren Heavy Rain ve Absolver oyunlarını hiçbir ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyip oynayabilecekler.

Haberin Devamı

Heavy Rain

Detroit: Become Human’ın yapımcısı Quantic Dream’in birden çok BAFTA ödülü kazanan psikolojik gerilim oyunu Heavy Rain, bu ay PlayStation Plus üyeleriyle buluşuyor. Dört yabancıyı kontrol ederek gizemin çözülmeye çalışıldığı oyunun tüm akışı oyuncunun elinde. Oyun boyunca hızlı düşünmeniz, hızlı karar vermeniz ve tüm seçimleri dikkatli yapmanız gerekiyor çünkü hikayenin gidişatını değiştirerek kimin yaşayacağına karar vermiş oluyorsunuz. Ya da kimin öleceğine…

Absolver

Absolver, oyuncuların maske ardına saklanan karakterleri yönettiği bir çevrimiçi multiplayer dövüş oyunu. Absolver’da karakterinizle diğer oyunculara karşı yarışabilir, bu müsabakalardan topladığınız puanlar ile karakterinizin silah, zırh ve yeni dövüş stilleri gibi özelliklerini açabilirsiniz. Absolver’da başka oyuncularla teke tek dövüşler ya da üçerli takımlarla dövüşler yapabilmek mümkün.

Haberin Devamı

Heavy Rain ve Absolver’ı 3 Temmuz 2018 tarihinden itibaren kütüphanenize ekleyebilir, üyeliğiniz süresince oynayabilirsiniz. Henüz eklemediyseniz Haziran ayı bedava oyunları olan XCOM 2 ve Trials Fusion’ı 3 Temmuz’a kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.