Cadde Karagül 70. bölümde Ebru yaşayacak mı?

Karagül 70. bölümde Ebru yaşayacak mı?

04.02.2015 - 12:02 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Karagül bu akşam herkesi ekrana kilitleyecek bir bölüm ile geliyor. Ebru ölüm kalım savaşı verirken Narin gerçeğin ortaya çıkma korkusuyla yaşar. Ebru yaşayacak mı herkes merak içinde beklerken ortaya çıkan gerçekler büyük şok yaşatır. Karagül 70. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Karagül 70. bölümde Ebru yaşayacak mı

Karagül 70. bölüm ile bu akşam Fox Tv ekranlarında. Heyecan fırtınası yaşatacak dizinin yeni bölümden ipuçları haberimizde..

Haberin Devamı

Ebru’nun kalbi durunca tekrar ameliyata alınması üzerine Baran ve Maya için zorlu bekleyiş başlar. Narin olanları hatırlamasa bile vicdan azabıyla kendisini Fırat’ın evinde bulur. İçini dökebileceği ve yalnız kalabildiği tek yerdir. Ancak bu sırada Oğuz’un da orada olmasını hesap edememiştir. Oğuz, Narin’in itirafına şahit olur.

Aşkı ve mesleği arasında kalan Oğuz, hayatının en zor kararını alır ve Narin’i tutuklar. Kardeşlerini yalnız bırakmayan Baran, annesinden habersiz onlara destek olmaya çalışır. Gerçeği öğrenmesiyle birlikte, Baran için tüm dengeler alt üst olur. Narin’in sorgulama ve mahkeme süreci başlar.

Tam bu sırada Baran annesi ile ilgili bir gerçeği daha öğrenir. Annesini affetmek istese de bu süreç Baran için o kadar da kolay geçmeyecektir. Annelerinin acısı yüzünden konaktakiler, kızlara Narin’in haberini vermek istemez. Ada ve Maya’nın, annelerini bıçaklayanın Narin olduğunu öğrenmesiyle birlikte, artık Şamverdi ailesi onlar için biter.

Haberin Devamı

Savcının Narin hakkında verdiği karar konağı yasa boğarken, Narin’in kaderi ölümle pençeleşen Ebru’nun iki dudağı arasına kilitlenir.

Karagül 70. Bölüm Fragmanı