Ege Polibak ve Bak Ambalaj Almanya’ya çıkarma yaptı

Polibak ve Bak Ambalaj Almanya’ya çıkarma yaptı

20.05.2017 - 05:37 | Son Güncellenme:

Bakioğlu Holding’in bünyesindeki Polibak ve Bak Ambalaj, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Interpack 2017 Fuarı’na damga vurdu

Polibak ve Bak Ambalaj Almanya’ya çıkarma yaptı

Bakioğlu Holding şirketlerinden Polibak Plastik Film Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Bak Ambalaj, Almanya Düsseldorf’ta düzenlenen Interpack Fuarı’na damga vurdu. Türkiye’nin önde gelen plastik film üreticilerinden biri olan Polibak, gelişen teknolojiyi sürekli olarak bünyesine katmaya devam ediyor. Interpack Fuarı sonrasında pazardaki konumunu güçlendirmek ve 2025 şirket vizyonu doğrultusunda Avrupa’daki en büyük üretici haline gelmek hedefiyle ilerleyen Polibak, 2010 yılından bu yana Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kurulu listesinde yer alıyor.

Fleksibıl ambalaj lideri

Türkiye’nin önde gelen lider fleksibıl ambalaj üreticisi ve en büyük ihracatçısı olan Bak Ambalaj ise, geçtiğimiz yıl 10 milyon eurodan fazla yatırım yaparak yıllık 32 bin tonu aşan üretim kapasitesine ulaştı. İhracatın ağırlıklı merkezi olan Batı Avrupa’daki müşterilerine daha hızlı hizmet verebilmek adına Hollanda’da yeni lojistik merkezini daha önce hizmete sokan Bak Ambalaj, yakın zamanda Almanya pazarındaki konumunu güçlendirmek için ülkeye bir satış ofisi kurdu.Şirket, Interpack Fuarı’ndan iş ortaklıkları ile döndü.