Gündem Bursa'da polis memuru dehşet saçtı! Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'da polis memuru dehşet saçtı! Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

11.04.2018 - 09:48 | Son Güncellenme:

Bursa' nın merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu ilkokulunda polis memuru olduğu öne sürülen bir veli, tartıştığı okul müdürü ve yardımcısını silahla yaraladı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Haberi duyan veliler okula koştu. Olayın ardından okul tatil edildi. Gözaltına alınan polis memuru açığa alındı.Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı.

Bursada polis memuru dehşet saçtı Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulu'nda çocuğu öğrenim gören bir polis memuru sabah 09.30 sıralarında okula geldi. İlhan Özcan, çocuğunun sınıfının değiştirilmesi konusunda Okul Müdiresi Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya başladı. Özcan tartışma sonrası silahını peş peşe ateşledi. Müdire belinden yardımcısı ayaklarından yaralandı.
Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Taş ve Delibaş hemen yakındaki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Özcan ise Cinayet Bürosu'nda görevli meslektaşları tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

SALDIRI ANI KAMERADA

Bursada polis memuru dehşet saçtı Saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı

Yaralanan Okul Müdüresi Tülay Taş.

VELİLER OKULA KOŞTU

Silah sesleri üzerine okulda büyük panik yaşandı.Dehşeti yaşayan öğrenciler ise gözyaşları içinde olayı anlattılar. Haberi duyan veliler endişeli bir şeklide okula gelip çocuklarını aldılar. Veliler olayı gerçekleştiren polis memurunun ailesine tepki gösterdiler. Polis memurunun daha önce de okula gelip, yöneticilerle tartıştığı öne sürüldü.

OKUL TATİL EDİLDİ

Olay sebebiyle okul tatil edilirken,Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de okula gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bugün ise okulda müsamere olduğu ve öğrencilerin ve velilerin de büyük panik yaşadıkları öğrenildi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMIŞTI, AÇIĞA ALINDI

Olayla ilgili açıklama yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "İlhan Ö. geçenlerde okula gelip, burada eğitim gören çocuğunun bir veli tarafından dövüldüğünü söyleyip Okul Müdürü Tülay Taş ile tartıştı. İdarenin şikayeti üzerine polis memuru hakkında idari soruşturma başlatılmıştı" dedi. Soruşturma sürürken, gözaltına alınan polis memuru uçağı alındı.

Haberin Devamı