Niğde POLİS’TEN ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

POLİS’TEN ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

19.08.2014 - 15:57 | Son Güncellenme:

.

POLİS’TEN ÇOCUKLAR İÇİN ÖNEMLİ PROJE

Niğde Emniyet Müdürlüğü, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında "Spordan sağlıklı geleceğe 2014" adlı projesi tanıtım kokteyli düzenlendi.
Proje kapsamında çocuklar için Çanakkale, Bursa ve Mersin gezisi düzenlenecek.
Kokteyle Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, Niğde Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Emniyet mensupları çocuklar katıldı.
Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Polisevi’nde düzenlenen törende, projenin amacının Sosyo-ekonomik durumları zayıf olan çocukların şehir hayatına uyum sağlamalarına katkıda bulunmak olduğunu belirtti.
Proje kapsamında, birçok faaliyetlerin yer aldığını ifade eden Kurt, “Öğrencilerimizin sosyalleşmesi sağlanarak, spor aktiviteleri ile yaşam kalitelerini artırarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini istiyoruz. Devlet vatandaş işbirliğinin daha etkin sağlanması için zemin oluşturmasını hedefliyoruz. İlimizde yaşayan 12-16 yaş arasında 25 erkek 5 kız çocuğumuz tespit edilerek, bu çocuklarımızı olumsuz ortamlardan uzaklaştırıp moral ve motivasyonlarını artırmak, topluma kazandırılması ve yeteneklerinin geliştirilmesi amacı ile böyle bir proje geliştirildi" dedi.