Otomobil Porsche Panamera’nın Tercihi Goodyear Oldu!

Porsche Panamera’nın Tercihi Goodyear Oldu!

16.02.2017 - 11:20 | Son Güncellenme:

Porsche, Panamera modeli için, Goodyear’ın yeni ultra-yüksek performans lastiği Eagle F1 Asymmetric 3’ü orijinal ekipman olarak tercih etti.

Porsche Panamera’nın Tercihi Goodyear Oldu

Goodyear, Porsche’nin düşük yuvarlanma direncine olan hassasiyetini dikkate alarak üstün yol tutuş performansı ile uyumlu bir lastik geliştirdi. Lastikler, orijinal ekipman olarak Porsche tarafından onaylandığını ifade eden ‘N0’ işaretini taşıyacak.

Haberin Devamı

Güçlü sedan ve spor araç kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirilen Eagle F1 Asymmetric 3, ön aksta 265/45ZR19 (105Y) XL, arkada ise 295/40ZR19 (108Y) XL ebadında karma donanım takımı ile onaylandı.

Porsche gibi, dünyanın önde gelen prestijli bir otomobil üreticisi tarafından seçilmiş olmaktan gurur duyduklarını belirten Goodyear EMEA Bölgesi OE Genel Müdürü Nick Harley, “Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, tüm koşullarda kusursuz yol tutuşu sağlayarak, sürücülerin spor araç sürüşlerinden aldıkları keyfi artırıyor. Eagle F1 Asymmetric 3’ün gelişmiş teknolojisi sayesinde Porsche Panamera gücüne güç katacak” dedi.