Gündem Poyraz Karayel 16. bölümde aşk rüzgarları-İzle

Poyraz Karayel 16. bölümde aşk rüzgarları-İzle

20.04.2015 - 10:09 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel dizisi yayınlandığı ilk gün itibaren kendi izleyici kitlesini ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Kanal D'nin diziseverler tarafından beğenilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak? İşte Poyraz Karayel 16. bölümden fragman ve detaylar..

Poyraz Karayel 16. bölümde aşk rüzgarları-İzle

Poyraz Karayel dizisi 16. yeni bölümüyle izleyenlerinin karşısına bu kez aşk dolu bir bölümle geliyor. Kanal D'nin Çarşamba akşamları sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'in yeni bölümünde Zülfikar-Çiğdem, Sefer-Sema ve Ayşegül Poyraz çiftinde neler olacak? İşte Poyraz Karayel yeni bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Poyraz Karayel'de aşk rüzgarları esiyor... Zülfikar-Çiğdem, Sefer-Sema ve Ayşegül Poyraz çiftinden oluşan yeni tanıtım sizlerle... Zafer, Poyraz'ın dinleme cihazını farkediyor ve olayların akışını değiştirecek yeni bir plan yapıyor! Öte yandan sürpriz bir şekilde Sinan'ın annesi yurtdışından dönüyor! Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

Poyraz Karayel 15. bölüm özeti:
Ayşegül’ün yaptığı evlilik teklifine beklenmedik bir cevap veren Poyraz ile arası bozulan Ayşegül sürpriz bir yemek ayarlar. Ama sürpriz burada bitmeyecektir. Aynı mekana Çiğdem, Zülfikar, Taşkafa, Sema ve Sefer de gelince işler iyice çığırından çıkar.
Sema babasının katilini elinden kaçırmanın üzüntüsü içindeyken Songül ile gerilirler. Songül’ün hamile olmadığından şüphelenen Sema Songül’ü köşeye sıkıştırır. Songül’ün büyük sırrı ortaya çıkmak üzeredir.
Poyraz, Ayşegül ve Bahri’nin arasını düzelterek; hem Ayşegül’le aşkına devam etmenin hem de Bahri’nin yanında kalmanın planını yapmaktadır.