Gündem Poyraz Karayel 21. bölümde Ayşegül’ün dünyası yıkıldı-İzle

Poyraz Karayel 21. bölümde Ayşegül’ün dünyası yıkıldı-İzle

28.05.2015 - 14:01 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel dizisi izleyicilerine uzun süre unutamayacakları bir bölümle çıktı. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'in yayınlanan son bölümünde izleyicileri neler bekledi. İşte Poyraz Karayel 21. bölümden fragman ve detaylar..

Poyraz Karayel 21. bölümde Ayşegül’ün dünyası yıkıldı-İzle

Poyraz Karayel dizisi 21. bölümüyle ekrana geldi. İzleyiciler tarafından beğenilerek takip edilen Kanal D'nin iddialı dizisi Poyraz Karayel'in dün akşam yayınlanan son bölümünde Poyraz Sema'yı vurdu. İşte Poyraz Karayel 21. bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 21. BÖLÜM TIKLA İZLE

Poyraz Karayel 21.Bölüm Özeti

Gözleri önünde Poyraz’ın Sema’yı vurduğunu gören Ayşegül’ün dünyası başına yıkılmıştır. Evde büyük bir yas havası ve pişmanlık vardır. Poyraz Ayşegül’e durumu anlatmaya çalışırken Sefer de Zafer’den Sema’nın intikamını almaya yemin eder ama Zafer’i bulamayınca namlusunun ucuna Avukat Nejdet gelir.

Poyraz’ın Bahri’nin tutuklanması için tanıklık yapması gerektiğini öğrenen Zafer ise bunun için yeni bir karar verir. Bu sefer hedefindeki isim Savcı Kemal’in oğlu ve Ayşegül’ün hastası olan genç Oğuz’dur. Olayı son anda haber alan Poyraz, Oğuz’u kurtarmayı başarabilecek midir? Poyraz, Sema'yı vuruyor! Sefer ise Sema'nın intikamını Zafer'in avukatından alıyor! Poyraz Karayel heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı