Gündem Poyraz Karayel 26. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

Poyraz Karayel 26. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

07.10.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Poyraz, Sinan'ın intikamını almak için albinonun peşine düştü. Sadrettin, gerçekleri öğrenince ortalık karıştı. Poyraz Karayel 26. son bölümde izleyemedikleriniz haberimizde.

Poyraz Karayel 26. bölümü ile ekrana kilitledi-izle

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen , Hare Sürel , Ece Özdikici ,Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizi bu hafta 26. bölüm ile ekrana geldi

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yayınlanan 26.Bölümüyle yine herkesi ekrana kitledi! Sinan'ın vurulmasıyla bir anda yerle bir olan Poyraz, bunu kimin yaptığının peşine düşüyor! Sinan, hastanede yaşam verirken ise imdadına Ayşegül koşuyor!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sinan,doğum gününde vurulmuştur ve yaşam savaşı vermektedir. Poyraz ve Begüm başta olmak üzere herkes perişandır.
Ayşegül soluğu hastanede alır. Üstelik Poyraz’la Begüm’ün çaresiz kaldığı bir noktada Sinan’ın hayatıyla ilgili doktor olarak onun karar vermesi gerekir. Artık Sinan’ın geleceği Ayşegül’ün elindedir.
POYRAZ KARAYEL 26. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Öte yandan Sadrettin’in kısır olduğunu öğrenmesiyle birlikte bebek ve Songül için tehlike çanları çalmaya başlamıştır. Poyraz Sinan’a bunu yapanların ve yaptıranların peşine düşer. İlk bulması gereken o gün palyaço kılığında evlerine girip Sinan’ı vuran albinodur.
Peki Poyraz albinoyu bulduğunda ne yapacaktır? Bir polis olarak adamı tutuklamakla mı yetinecektir, yoksa bir baba olarak oğlunun intikamını mı alacaktır?

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 26. BÖLÜM FRAGMANI