Gündem Poyraz Karayel 42. bölüm son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

Poyraz Karayel 42. bölüm son bölümde heyecan doruktaydı! - izle

27.01.2016 - 13:15 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin fenomen dizisi Poyraz Karayel 42. bölüm ile ekrana kilitledi. Son bölümü ile ekrana gelen Poyraz Karayel'de Bahri ve Adil Topal karşılaştı. Ayşegül ve Poyraz ise zor bir yola girdi. Poyraz Karayel 42. son bölüm ve detaylar haberimizde.

Poyraz Karayel 42. bölüm son bölümde heyecan doruktaydı - izle

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun başrolünde yer aldığı Poyraz Karayel 42. son bölüm ile ekrana kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümde Ayşegül tehlike altında. İşte son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bahri Umman ve Adil Topal Karşı Karşıya…
Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul eder. Şimdi sırada Bahri’nin onayını almak vardır, üstelik bebek konusunu da Bahri’ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir.
Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer.
Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM 3. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır!

Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır.

Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar.

Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir?

Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır...