Gündem Poyraz Karayel 44. bölüm yeni fragmanında duygulandıran sahne - izle

Poyraz Karayel 44. bölüm yeni fragmanında duygulandıran sahne - izle

08.02.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 44. bölümü ile bu akşam izleyici karşısında. Bahri, Poyraz ve Ayşegül'ün yanında yer alıyor. Peki Poyraz Adil Topal'dan nasıl kurtulacak? Poyraz Karayel 44. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Poyraz Karayel 44. bölüm yeni fragmanında duygulandıran sahne - izle

Kanal D'nin sevilen dizisinde heyecan dorukta. Başrollerinde İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)'ın yer aldığı Poyraz Karayel yeni bölümde neler olacak merak konusu.

Haberin Devamı

Bahri'den Poyraz ve Ayşegül'e tam destek ; "Bundan sonra senin baban benim!" Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 44. BÖLÜM 2. FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’ın kaçırıldığını öğrenen Poyraz’ı hayatının en zor saatleri bekliyordur. Çünkü Sinan’ı kaçıran Adil Topal’dır ve Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyordur. Poyraz bunu Ayşegül’e söyleyemez. Bahrilerle beraber Sinan’ı bir an önce kurtarmaktan başka çareleri yoktur.

Sinan ise babasının oğlu olarak kaçırıldığı yerde boş durmaz, babasıyla irtibata girmek için türlü numaralar yapar. Nihayet Poyraz’a ulaşmayı başarır. Bu sırada Seferler de başka bir iz üzerinden Adil’in peşindedir. Sonunda Poyraz, Seferlerin de yardımıyla Sinan’ı kurtarırken işler karışır.

Haberin Devamı

Şimdi kozlar Adil Topal’ın eline geçmiştir. Bu yeni gelişme Ayşegül’ün Poyraz’ın kendisinden gizlediği her şeyi öğrenmesine neden olur. Üstelik Ayşegül şimdi bir karar vermek zorundadır...

Yazarlar