Gündem Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.04.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel 52. bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel 52. bölümde şoke eden gelişmeler yaşanacak. Nefes kesecek Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Başrollerini, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar'ın paylaştığı Poyraz Karayel son bölümde aksiyon dolu sahneler yaşanmıştı. Bunun yanında Baba oğul sahneye çıkan muhteşem ikili izleyenleri duygulandırdı. Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz. Poyraz Karayel her çarşamba saat 20:00 da Kanal D ekranında.

Haberin Devamı

Ekranların en çok izlenen dizisinden biri olan Poyraz Karayel dizisinde heyecan giderek büyüyor. Son bölümü çarşamba günü akşamı ekrana gelen Poyraz Kareyel'de şimdi gözler Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanına çevrildi. Peki Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Poyraz Karayel son bölüm özeti ve yeni bölüm fragman detayları.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDEN İNANILMAZ KARELER

Neşet, Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir plan yapar. Bahri’nin torunu hakkındaki sırrı öğrenmesi ortalığı karıştırır.

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bahri Sadreddin’i ve Songül’ü evden kovar. Sadreddin ise tüm bu olanlardan Poyraz’ı suçlamaktadır, Poyraz’ın tüm bunları bile bile yaptığını iddia etmektedir.

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sadreddin’in Bahrilerden uzaklaşması Neşet ve adamları için kaçırılmayacak bir fırsattır. Peki Sadreddin bu oyuna gelecek midir?

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Bu arada Poyraz’ın Begüm-Sadreddin ilişkisini öğrenmesi Sadreddin-Poyraz düşmanlığını bir üst boyuta taşır. Tüm bu gerginlikler Neşet’in tam istediği şeydir. Poyraz’la Ayşegül’ün arasını açmak için adım adım ilerlemektedir. Üstelik Ayşegül’ün hayatına girmek için çok tehlikeli bir planı daha vardır...

POYRAZ KAREYEL YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

POYRAZ KAREYEL KONUSU

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı bir hikaye. Poyraz, dibi görmüş bir adam. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyi ailesini, mesleğini, karısını ve oğlunu kaybetmiş. Bütün bu dertlerle dalga geçerek ayakta kalmış. Canından çok sevdiği oğlunu, kayınpederi Ünsal’dan almak için çaresizlik içinde düşünürken, oğlunu almak için eski amiri Mümtaz, ona bir teklif yapar. Bahri Umman adlı bir mafya babasının yanına girecek ve ona bilgi sağlayacaktır. Çaresiz kalan Poyraz, bu teklifi kabul etmek zorunda kalır.

Oyuncular: İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Macit Koper(Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Haberin Devamı

DİZİDE İLKER KAAN KALELİ FARKI

Poyraz Karayel 52. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İlker Kaan Kaleli (d. 11 Mayıs 1984) Istanbul doğumlu Türk sinema ,dizi oyuncusu.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur.The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterını canlandırmaktadır. Ayrıca Poyraz Karayel dizisinden tanıştığı Burçin Terzioğlu ile aşk yaşamaktadır.