Gündem Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok!

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok!

25.04.2016 - 08:35 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel yarın akşam yepyeni bölüm ile ekrana gelecek. Poyraz, Bahri ve Sadreddin arasındaki gerilim büyüyor. Poyraz Karayel'de Poyraz'ın sonraki hamlesi ne olacak? İşte bomba gibi düşen Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

Poyraz Karayel yarın akşam yepyeni bölüm ile ekrana gelecek. Poyraz, Bahri ve Sadreddin arasındaki gerilim büyüyor. Poyraz Karayel'de Poyraz'ın sonraki hamlesi ne olacak? İşte bomba gibi düşen Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisinden şoke eden fragman yayına girdi. Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi olan Poyraz Karayel her çarşamba Kanal D ekranlarında saat 20:00'de.

Poyraz, Bahri ve Sadreddin arasındaki gerilim büyüyor. Poyraz'ın sonraki hamlesi ne olacak? Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı haberimizde.

POYRAZ KARAYEL 55. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz Sadreddin’i vurulmaktan son anda kurtarır. Ama Sadreddin Neşet’in planı sonucu tam tersine onu vurdurmaya kalkanın Poyraz olduğunu sanır. Poyraz artık birilerinin onlarla çok fena oynadığını fark etmiştir.

Haberin Devamı

Bu arada Poyraz Ayşegül’ün hastaneden kaçmasına yardım edenin Neşet olduğunu öğrenir. Ayşegül’ün yerini bulur ama Ayşegül’ün karşısına çıkmaya cesareti yoktur. Ayşegül ise içten içe Poyraz’ın onu bulmasını beklemektedir. Poyraz Ayşegül’ün karşısına nihayet çıktığında ise söyledikleri Ayşegül’ün hiç beklemediği şeyler olacaktır...

Bahri hapishanede Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu öğrenir. Bu Bahri için gerçek bir yıkım olur. Sadreddin’in bu suçu elbette cezasız kalmayacaktır. Peki Bahri kendi oğlunun infaz kararını verebilecek midir?

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

POYRAZ KARAYEL 55. YENİ BÖLÜM FRAGMAN 1

POYRAZ KARAYEL 55. BÖLÜM 2. FRAGMAN

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ GENEL BİLGİLERİ

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 55.Bölüm Fotoğrafları

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

Poyraz Karayel 55. bölüm fragmanında hapishanede büyük şok

POYRAZ KARAYEL YORUMLARI

- Anlaşılan bu bölüm tetiği çekenin kim olduğu belli oluyor.Bahri babanın tepkisi sadrettinin dediği gibi mi olur yoksa başka şekilde mi olur onu bilemeyeceğim.

- Ayşegülün neresi saf saf olan bi poyrazımız var ins psiko neset aysegule yurur.....?

- bu dizi her bölümü ayrı bir heyecan?

- Neşet'in ne alakası var anlatırsanız sevinirim.54.bölümde bişey olduysa ben tamamını izleyemedim.Teşekkürler.?

- ben bu bölümde poyrazın neşeti deşeceğini düşünüyorum yada bahri babanın?

- bahri bence sadrettin in yaptığını bilmiyormuş gibi yapıcak öyle olursa ben burdayım...?