Gündem Poyraz Karayel 55. yeni bölümde kavga üstüne kavga! İzle

Poyraz Karayel 55. yeni bölümde kavga üstüne kavga! İzle

23.04.2016 - 13:28 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel yeni bölüme bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında olan Poyraz Karayel'de bu hafta bombalar patlayacak. Büyük kavgaların yaşandığı Poyraz Karayel 55. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

Poyraz Karayel 55. yeni bölümde kavga üstüne kavga İzle

Poyraz Karayel heyecanı bitmek bilmiyor. Limon Film imzalı ve yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan'ın yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'ın yaptığı, başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın paylaştıkları televizyon dizisi olan Poyraz Karayel her çarşamba Kanal D ekranlarında saat 20:00'de.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül’ün vurulması bir anda tüm dengeleri değiştiriyor. Bahri, Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir.

Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?

Ayşegül'ün vurulması ile ortalık bir anda karışıyor; Poyraz'ı ise, çok önemli bir karar bekliyor! Ayşegül’ün vurulması başta Poyraz olmak üzere herkesi perişan eder. Ayşegül yaşama tutunmak için savaşırken Poyraz da yaşamın kıyısında gezmektedir, Ayşegül’ün başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır.

Haberin Devamı

Bahri ise Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir. Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Poyraz Karayel 55. yeni bölümde kavga üstüne kavga İzle

POYRAZ KARAYEL 55. YENİ BÖLÜM FRAGMAN 1

POYRAZ KARAYEL DİZİSİ GENEL BİLGİLERİ

Kayınpederi tarafından oğlundan ayrı bırakılan eski bir polisin oğlunu almak için mafyanın içine girmesini anlatan Poyraz Karayel,iftira atılarak meslekten atılan eski bir polistir. Emniyet Amiri'yle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül'ün, yanına girdiği patronu Bahri Umman'ın kızı olduğundan habersizdir. Ardından Ayşegül'ün Bahri'nin kızı olduğunu öğrenir. İlerleyen bölümlerde emniyet amiri Mümtaz ile kayınpederinin kendisine tuzak kurduğunu ve meslekten onun yüzünden atıldığını öğrenir. Mümtaz'a emri veren asıl patronun ise kayınpederi Ünsal olduğu ortaya çıkar. Bu arada Bahri, kızı Ayşegül ve adamı Poyraz'ın beraber olduklarını öğrenir. İşler iyice çığrından çıkar.

Haberin Devamı

DİZİDE GÜLÇİN HATIHAN FARKI

Poyraz Karayel 55. yeni bölümde kavga üstüne kavga İzle

Gülçin Hatıhan (d. 1972, İstanbul), Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısı.

1972 İstanbul doğumludur. İlk,orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Hatıhan, ilk egitimini tiyatro Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. 1999 yılında gittiği New York'ta 10 yıl yaşayan Hatıhan, Broadway'de ilk türk müzikali'nin yönetmenliğini yapmıştır. Basad'da (Bakırköylü Sanatçılar Derneği)Tiyatro Yurutme Kurulu Baskanidir ve Konservatuara Hazırlık Sınıfı'nın eğitmenliğini yapmaktadır. 2004 yilindan beri oyunculuga es zamanli yonetmenlik de yapmaktadir. Broadway'de ilk kez sahnelenen Turk muzikallerinin yonetmenidir. (Hisseli Harikalar Kunmpanyasi, 2009, Beacon Theater, NY) Turkiye'de de yonetmenlige devam etmektedir. Son oyunu Bakirkoy Beledeiye Tiyatrolari'nda sergilenen Televizyon Cumhuriyeti'dir.

Fıstıki Musiki
Kaygısızlar
Şans Yıldızı
Çılgın Bediş
Biz Evrimi Çok Sevmiştik
İstanbul'un Gözleri Mahmur
Kendi Gökkubbemizin Altında
Hisseli Harikalar Kumpanyası
Gece Tuşu
Çocuklar Duymasın- Canan
Küçük Kadınlar-Seher
Bir Rüya Gibi-Asude
Avrupa AvrupaTutku
Sen De Gitme Serpil
Suskunlar - Zuleyha
Kendimize Doğru - Suzan
Poyraz Karayel - 2014