Gündem Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.01.2017 - 11:04 | Son Güncellenme:

Çarşamba akşamları ekrana gelen Poyraz Karayel ekrana gelen son bölüm ile izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Poyraz Karayel'de Çınar gerçekleri öğrenir öğrenmez soluğu Bahri Umman'ın yanında aldı. Çınar ve Poyraz arasında yaşanan gerilim dozu giderek yükseldi. Fakat Çınar'ın intikam hırsı bir türlü azalmadı. Peki Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 76. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Poyraz Karayel 75. bölüm ile ekrana geldi. Başrollerini İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, İlker Aksum, Funda Eryiğit, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Hare Sürel, Ataberk Mutlu, Ayda Aksel, Fatih Dönmez, Ece Özdikici ve Ünal Silver’in paylaştığı Poyraz Karayel Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL'DE BU HAFTA NELER OLDU?

Poyraz Karayel'da bu hafta Poyraz, Çınar’ın planıyla ölümle burun buruna gelir. Üstelik Çınar artık Poyraz’ın kimliğini öğrenmiştir. Poyraz, Çınar ve Nevra’nın karşısına dikilir. Kozlarını nihayet paylaşırlar. Ama Çınar’ın Poyraz’ı bu kadar kolay rahat bırakmaya niyeti yoktur. Poyraz’ın sevdiklerine zarar vererek ondan intikam almaya karar verir.

Taşkafa kendisini bıçaklayan İsa’yı affetmeye hazır olsa da bir görgü tanığının ifadesi her şeyi mahveder. Bahriler ne yapıp edip o ifadeyi geri aldırmanın peşine düşerler. Ama bu tahmin ettikleri kadar kolay olmayacaktır. Üstelik bu macerada yolları sürpriz bir isimle kesişecektir...

Poyraz tüm olumsuzluklara rağmen yeni bir hayata başlamaya kararlıdır. Ama hiç beklemedikleri bir misafir evlerine ve hayatlarının ortasına bomba gibi düşer...

POYRAZ KARAYEL 76. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.