Gündem Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Meltem yaşayacak mı?

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Meltem yaşayacak mı?

21.01.2017 - 14:05 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanını yayınladı. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olna yeni bölümde Meltem ölüm kalım savaşı veriyor. Taşkafa ise kaçırılıyor. İşte Poyraz Karayel 77. yeni bölümden ilk detaylar..

Poyraz Karayel 77. bölüm fragmanında Meltem yaşayacak mı

Poyraz Karayel yeni bölümü için heyecan dorukta. Kanal D'nin eğlenceli dizisi Poyraz Karayel'de aksiyon eksilmiyor. Çınar ve Nevra intikam planlarına devam ediyor. Meltem iyileşebilecek mi merak konusu.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yeni bölümü ile Çarşamba akşamı Kanal D'de.


Poyraz Karayel'in sevilen karakterlerinden Meltem veda mı ediyor?

Poyraz Karayel önceki akşam yayınlanan bölümüyle yine adından sıkça söz ettirdi. Bölümde, Meltem'in sokak hayvanlarına gösterdiği duyarlılık ise sosyal medyada çok konuşuldu. Sokak hayvanlarının dışarda yardıma muhtaç olduklarına ve aynı zamanda petshoplarda satılan hayvanların da özgür bırakılması gerektiğine dikkat çeken Meltem, bu davranışıyla ve sözleriyle herkesi duygulandırdı...

Meltem'in davranışlarındaki ani iniş çıkışlar ise onu beklenmedik bir sona doğru sürükledi... Peki Meltem, hayatından vazgeçecek mi? Yoksa hayvan sevgisi onu tekrar hayata bağlayabilecek mi?

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 77. BÖLÜM FRAGMANI