Gündem Poyraz Karayel 82. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Poyraz Karayel 82. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

22.02.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel 81. son bölümü dün akşam Kanal D'de ekrana geldi. Poyraz Karayel son bölümünde Poyraz ve ekibinin başı büyük bir belaya giriyor. Bir anda ortadan kaybolan ekip, sürpriz bir isimden gelen yardımla özgürlüklerine kavuşuyor! Çınar'la boşanmaya çalışan Ayşegül artık özgür bir kadındır. Son bölüm sonrası merakla beklenen Poyraz Karayel 82. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Poyraz Karayel 82. yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı

Finale son bir bölüm kalan Poyraz Karayel dizisinde Poyraz, Ayeşegül'e sürpriz hazırlamak adına harekete geçer. Savaş, ağabeyinin katilinin Bahri Umman olduğunu öğrenince hamlesini yapar. Bahri Umman'ı kurtarabilecek tek isim Ayşegül'dür. Peki Ayşegül babası Bahri Umman'ı kurtarabilecek midir?

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dzisinde Poyraz ve ekibinin başı büyük bir belaya giriyor. Bir anda ortadan kaybolan ekip, sürpriz bir isimden gelen yardımla özgürlüklerine kavuşuyor!

Çınar'la boşanmaya çalışan Ayşegül artık özgür bir kadındır. Boşandığının müjdesini de Poyraz ile paylaşır.

Zülfikar, Meltem'in hafızasını eski haline getirebilmek için elinden geleni yapar. Yaptığı komiklikler ise yüzlerde tebessüm bırakır.

Poyraz, Zülfikar, Sadreddin, Taş Kafa ve Eda'dan oluşan çılgın ekip Girişim'in peşindedir. Eda, Girişim'e dair ipucu bulduğunu ve takip etmeleri halinde hedeflerini ulaşabileceğini Poyraz ve diğer ekip üyeleriyle paylaşır. Fakat hedefe ulaştıklarında Eda haricinde kimse buna inanmaz. Girişim üyesi olduğu düşünülen yaşlı adam, herkesi şaşırtır.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

POYRAZ KARAYEL 81. BÖLÜM ÖZETİ

Poyraz ve arkadaşları bu kez kolay kurtulamayacakları bir belanın içindedirler. Ancak Girişim'in elinde ölümü beklerlerken hiç ummadıkları biri yardımlarına yetişir. Bu arada Zülfikar nihayet Meltem’e olanların gerçek sorumlusunun Çınar olduğunu öğrenir ve Çınar’dan hesap sormak için harekete geçer.

Nevra ise Girişim’e yeniden katılabilmek için onlara Poyraz Karayel’in işini bitireceği sözünü verir. Poyraz Ayşegül’e bir sürpriz yapma hazırlığına girişir. Fakat bu sürpriz birçok kişi için başka sürpriz sonuçlara neden olacaktır. Savaş ağabeyinin katili Bahri'yi ortadan kaldırmak için hamlesini yapar.