Gündem Poyraz Karayel yeni sürprizlerle geliyor

Poyraz Karayel yeni sürprizlerle geliyor

17.09.2015 - 11:27 | Son Güncellenme:

Poyraz Karayel dizisi izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Poyraz Karayel'in yeni sezon için izleyenlerine yeni sürprizleri var. İşte Poyraz Karayel yeni sezondan detaylar..

Poyraz Karayel yeni sürprizlerle geliyor

Poyraz Karayel dizisi ekranlara dönmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Poyraz Karayel'in bu sezonda da izleyicilerini ekranlara kilitleyeceği düşünülüyor. İşte Poyraz Karayel yeni sezondan detaylar..

Haberin Devamı

Kanal D'nin izlenme rekoru kıran dizisi Poyraz Karayel 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümleri heyecanla beklenen Poyraz Karayel'de Bahri torununa isim koyuyor. İşte yeni fragmandan sürpriz dakikalar..

Özkan Uğur, İdil Fırat ve Hare Sürel Poyraz Karayel’de!

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı , başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi “Poyraz Karayel” yeni sezona, yeni karakterler ve sürpriz isimlerle başlıyor.

Haberin Devamı

Ayşegül'ü yeniden kazanmak için çabalayan Poyraz, onun peşine düşüyor! Peki Ayşegül'ü bulabilecek mi? Poyraz Karayel yeni bölümleriyle yakında Kanal D'de!