Stil Prada'nın Uzay Çağı

Prada'nın Uzay Çağı

20.11.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Prada fantezileri gerçeğe dönüştürüyor. Takipçileri ve müdavimlerini çeşitli değişikliklerle şaşırtmayı yeniden başarıyor. Markanın sonbahar/kış 2012 görselleri bizi bu sefer de uzay çağına götürüyor. Alışılmışın dışına çıkmayı seven Prada, her sezon çok farklı işlere imza atarak, çok güzel ve sıradan olmayan bir koleksiyonla bizi büyülü dünyasına çekiyor.

Pradanın Uzay Çağı

Geleceğin Fantezisi adlı görsellerde, takipçilerine adeta bir uzay gemisindeymiş hissi yaratıyor. Gökyüzündeki binlerce yıldızın altında olan modeller, lazer ışıkların arasında en iyi pozlarını veriyorlar. Modellerden; Lindsey Wixson, Hanne Gaby Odiele, Ginta Lapina, Anne Vyalitsyna, Guinevere van Seenus, Elza Luijendijk, Katryn Kruger ve Kasia Struss gibi isimler bu görsellerde yer alırken fotoğraf çekimlerini ise Phil Meech, Jerden Koolhaas ve Lok Jansen yapıyor.

Haberin Devamı

Değişik makyajların dikkat çektiği görsellerde, retro aksesuarlarıyla Prada; iki zıt kavram olan retro dünyasını ve uzay çağını birleştiriyor. Marka ;ayakkabı ve çanta formlarında 70’lere bir dönüş olduğunu vurguluyor. Ayrıca bunu en iyi şekilde kullanabildiğini de kanıtlıyor. Aksesuarların yanı sıra ilgiyi çeken başka bir şey ise pantolonlarda ve ceketlerde gözlerimize ilişen parıltılar, yani işlemeler oluyor .Normalin dışında olan ve değişik yerlere uygulanan bu işlemeler hem romantik hem retro bir görünüm yaratıyor.

Koleksiyonda çiçek ve grafik desenleri dikkati çekiyor. Lüks , maskülen fakat aynı zamanda seksi bir tarz yaratan Prada koyu renkler ve alışılmışın dışında olan desenleriyle takipçilerini büyülüyor. Arka planında antika manzaralarında yer aldığı görsellerde, modellerin galaksiden fırlamış birer karakter olarak yansıtıldığı detaylı bir şekilde görülüyor.
Bir fantezi ülkesi olan bu görseller, herkeste o resimlerin içinde olma isteği uyandırıyor ve Prada’nın kışa iyi bir şekilde hazırlandığı görülüyor.


Yazarlar