Pratik Tavuk Göğsü Tarifi

Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Malzemeleri:

1 su bardağı un

125 gr margarin

5 su bardağı süt

1.5 su bardağı şeker

Tarçın ( Üzerine serpmek için )

Pratik Tavuk Göğsü Tatlısı Yapılışı:

Geniş bir tencerede margarinimizi eritiyoruz.

Üzerine unu ekleyip, 2 -3 dakika karıştırıyoruz.

Süt ve şekeri de ekleyip bir süre karıştırdıktan sonra unun topaklanmaması için mikserle 5 dk çırpıyoruz.

Daha sonra katılaşana kadar sürekli karıştırıyoruz.

Islattığımız borcama döküp, buzdolabında yaklaşık1 saat bekliyoruz.

Üzerine tarçın serpip, dilimleyip servis yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

http://www.pratiktatlitarifleri.com/tavukgogsutatlisi