Gündem Prensesin seksi pozları kriz oldu

Prensesin seksi pozları kriz oldu

30.06.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İsveç Kralı Carl Gustav’ın oğlu Prens Philip’in nişanlandığı Sofia Hellqist’in basında yer alan seksi ve çıplak pozları ülkede tartışma yarattı

Prensesin seksi pozları kriz oldu

İsveç Kralı Carl Gustav’ın oğlu 35 yaşındaki Prens Philip, evliliğe ilk adımını atarak Paradis Hotel adlı yarışmada isim yapan Sofia Hellqist ile nişanlandı.
Erkek dergisi Silitz’e çıplak modellik yapan ve yarışmacıların birbiriyle açık ekranda seks yaptığı Paradis Hotel yarışmasından tanınan Sofia Hellqist ile 2010’da tanışan Prens Philip, düğünün 2015’in yaz aylarında yapılacağını söyledi. Hellqist ise medyada yer alan açık seçik fotoğrafları için “Bugüne kadar yaptıklarımdan pişman olduğumu söylemek zor. Daha önce yaptıklarımı savunmak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim. Ama bugün hayatımın en mutlu günü” dedi.

‘Çok iyi anlaşıyoruz’
Prens Philip, “Şu anda çok iyi anlaşıyoruz ve çok mutluyuz. Sofia bugün benimle evlenmeyi kabul etti. Yani beni koca olarak tercih etti. Biraz heyecanlayız o kadar“ dedi. Kral Gustav ise oğlunun evlilik planını kendisine bildirdiğini söyledi.
İsveç’te yeni Prenses Sofia’nın geçmişi hararetli şekilde tartışılırken, medya da Sofia’nın seksi pozlarını yayınlamaya başladı. n DHA