Cadde Presley'in Ege şubesi

Presley'in Ege şubesi

16.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Sinan Çalışkanoğlu, ‘Mucize 2/Aşk’ filminde canlandırdığı Ali karakterini, ‘Ege’nin Elvis Presley şubesi’ olarak tanımladı. Oyuncu, “Onun dünyasına girmek çok keyifliydi” dedi.

Presleyin Ege şubesi

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Boyut Film-Murat Tokat yapımcılığındaki, ‘Mucize 2/Aşk’ta Elvis Ali rolüne hayat veren Sinan Çalışkanoğlu, twist sahnesindeki performansıyla sinemaseverleri etkisi altına alacak. Rock and Roll efsanesi olan Elvis Presley’e benzetilen oyuncu, “Bol bol konser kayıtlarını izledim. Kostüm ve saçın doğal olmasına dikkat edildi. Elvis hayranı değilim ama onun hayatını incelemek ve dünyasını çalışmak keyifliydi” dedi.

Karakterini Presley’i ‘Ege şubesi’ olarak tanımlayan Çalışkanoğlu, “Böyle bir senaryoda her zaman çalışmak isteyeceğim oyuncularla bir araya geleceğimiz için hemen ‘Evet’ dedim” diye konuştu. Filmi izleyenlerin, ötekileştirmeden de yaşanabilecek bir hayat olduğuna dair evrensel duyguyla salondan çıkacaklarını anlatan oyuncu, “Sizin mucizeniz nedir?” sorusuna, “Eşim, mucize kavramının içini en fazla dolduran, hayat ışığım diyebilirim” yanıtını verdi. ABDULLAH MALKOÇ