Teknoloji Prisma Uygulaması Android İçin Yayımlandıktan Sonra Çöktü!

Prisma Uygulaması Android İçin Yayımlandıktan Sonra Çöktü!

26.07.2016 - 17:27 | Son Güncellenme:

iOS cephesinin popüler uygulamalarından biri olan Prisma, Android için yayımlandıktan kısa bir süre sonra çökmüş bulunmakta…

Prisma Uygulaması Android İçin Yayımlandıktan Sonra Çöktü

Değişik tarzda filtre seçeneklerini bünyesinde barındıran Prisma, özellikle iOS platformunda epey popüler uygulamalardan biri. Fotoğrafçılık konusuna yeni bir soluk getirdiği söylenen uygulamanın filtre ve diğer ışık seçenekleri ile beraber fotoğrafların çok daha değişik tarzlarda görüntülenmesini ve kaydedilmesini mümkün kılıyor. Nitekim dijital çağ içerisinde sosyal medya platformuna her geçen gün daha fazla fotoğraf yükler olduk. Ki yeni bir fotoğraf eklemeden önce ona filtre ve diğer seçenekleri uygulamak da kaçınılmaz bir olay oldu. Bu noktada yola çıkan geliştiriciler ise karşımıza epey farklı ve çok sayıda fotoğraf uygulaması ile çıkmış durumda. Tabi bunlar içerisinde popüler olanlar da mevcut.

Haberin Devamı
Fotoğraflarınız Sanat Eserine Dönüşsün

iOS için yayımlandığı günden bu yana popüler uygulamalar arasında kendisini göstermekte olan Prisma, geçen süre sonucunda nihayet Android için de kullanıma sunulmuş durumda. Gelişmiş filtre seçenekleri ve düzenleme önerileri ile beraber artık Android işletim sistemine cihazlarınız üzerinden de ileri seviyede fotoğraf düzenleme işlemlerini gerçekleştirmeniz mümkün.

Sunucular Çökmüş Durumda

Uygulama, Android için yayımlandıktan sonra ne yazık ki zora girmiş bulunmakta. Yoğun ilgi karşısında daha fazla dayanamayan sunucular, şu anda aşırı ilgi karşınızda ne yazık ki çökmüş durumda. Konuyla ilgili çalışmalarını sürdüren geliştirici firma, çok yakında sorunu çözmüş olacak.