Editörün Seçtikleri Profilo'dan hayatı kolaylaştıran ürünler

Profilo'dan hayatı kolaylaştıran ürünler

02.03.2015 - 14:09 | Son Güncellenme:

Profilo’nın Şubat ayı boyunca geçerli kampanyası ile temizlikte mükemmellik yaratın.

Profilodan hayatı kolaylaştıran ürünler

Profilo’nın Şubat ayı boyunca geçerli kampanyası ile temizlikte mükemmellik için geliştirilen Profilo VC9PT2202 elektrikli süpürge 483 TL yerine 395 TL’ye, mükemmel kayganlık sağlayarak tüm kırışıkların üstesinden gelen Profilo UTU9450 buharlı ütü ise 234 TL yerine 185 TL’ye satışa sunuluyor.

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilere yönelik kampanyalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Profilo, yeni küçük ev aletlerine ihtiyaç duyan ya da eskilerini değiştirmek isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Şubat ayı boyunca, Profilo VC9PT2202 süpürge ve Profilo UTU9450 ütü, indirimli fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor.

Temizlikte mükemmellik için geliştirilen elektrikli süpürge: Profilo VC9PT2202

Profilo VC9PT2202 elektrikli süpürge, ProFiltre HEPA filtreleme, 2.200 watt yüksek güçlü motor, özel toz ayırma teknolojisi CrossFlow ve EasyClean sistemiyle evlere temizlikte mükemmellik anlayışını getiriyor. Kompakt tasarımı ve mavi rengiyle şık bir görünüme sahip olan toz torbasız elektrikli süpürge, 483 TL yerine 395 TL’ye satışa sunuluyor.

Mükemmel kayganlık sağlayan şok buharlı ütü: Profilo UTU9450

Üstün taban tasarımı ve üç aşamalı buhar düzeniyle ideal buhar dağılımı ve mükemmel kayganlık sağlayan Profilo UTU9450 buharlı ütü, 2400 watt gücüyle tüm kırışıkların üstesinden geliyor. 40 g/dk sabit ve 150g/dk şok buhar çıkışlı, anti kireç sistemli ve kendini temizleyebilen ütü, 234 TL yerine 185 TL’ye satışa sunuluyor.

Profilo VC9PT2202 elektrikli süpürge ve Profilo UTU9450 buharlı ütü, Şubat ayı boyunca indirimli fiyatlarıyla tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor. Satış sonrasında da müşterilerinin yanında olan Profilo, yetkili servisleri ile ücretsiz ilk montajdan eş zamanlı ürün bilgilendirmeye, çözüm odaklı hızlı servisten küçük ev aletlerinin onarım için evden alınıp eve teslim edilmesine, hatta iki saat aralığında randevu verilmesine kadar birçok uygulama ile Profilo sahibi olmanın ayrıcalığını yaşatıyor.

Yazarlar