Gündem Psikiyatri kliniğinde intihar girişimi

Psikiyatri kliniğinde intihar girişimi

02.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hakan A., tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri kliniğinde silahla intihar girişiminde bulundu.

Psikiyatri kliniğinde intihar girişimi

Kendisini hastanenin bir odasına kilitleyen A.’yı meslektaşları yaşamaya ikna etti. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan 31 yaşındaki Hakan A., psikolojik sorun yaşadığı tespit edilince amirleri tarafından geri hizmete alındı. Silahı da alınan A., 2 yıldır Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi görüyordu. Tedavisi kapsamında dün yine kliniğe gelen A., muayene sırasında doktorun hastanede yatması gerektiğini söylemesi sonrası yanındaki silahı çıkararak başına dayadı.

Haberin Devamı

3 saatte ikna edildi

Hastaneye çok sayıda polis ekibi intikal etti. Yaklaşık 3 saat süren görüşmelerin ardından polis memuru, silahını bırakarak teslim oldu. Ambulansla Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne götürülen A.’ya tedavi gördüğü klinikten, “silah taşıyamaz” raporunun verildiği ve bu rapor sonrası beylik silahının alındığı belirtilirken, polis memurunun olayda kullandığı silahı ise bir başkasından temin ettiği öğrenildi.

Yazarlar