Tekirdağ Ptt Kargo'dan Sanayi Esnafına Yüzde 50 İndirim

Ptt Kargo'dan Sanayi Esnafına Yüzde 50 İndirim

03.11.2017 - 14:32 | Son Güncellenme:

.

Ptt Kargodan Sanayi Esnafına Yüzde 50 İndirim

PTT Tekirdağ Başmüdürlüğü ile Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetimi arasında sanayi sitesi esnaflarını kapsayan ve kargo hizmetlerinde yüzde 50 indirim öngören sözleşme imzalandı.
Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü ile Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetimi arasında imzalan PTT Kargo hizmet sözleşmesi kapsamında Sanayi Sitesi Esnaflarına yönelik kargo gönderimlerinde yüzde 50 indirimi kapsayan sözleşme hakkında PTT Başmüdürü Eren Aslan ve Pazarlama ve İşletme Müdürü Turan Duman tarafından Yönetim kuruluna ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan protokol çerçevesinde Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi’ne bağlı üye yaklaşık bin 200 firma için gerekli evraklarla Tekirdağ PTT Başmüdürlüğü Pazarlama ve Tanıtım Müdürlüğüne başvurmaları halinde yapacakları sözleşme ile bu fiyat tarifesinden yararlandırılacağı kaydedildi. Anlaşma kapsamında sanayi esnafı kargo hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanacak.
PTT Tekirdağ Başmüdürlüğüne yeni atanan Eren Aslan ve Pazarlama ve İşletme Müdürü Turan Duman, bilgilendirme ziyareti sırasında Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetimi tarafından PTT’ye bastırılan kurumsal pullarını da yönetim kurulu başkanı Zeki Dobrucalı’ya teslim ettiler.
Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Dobrucalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Aslan’a yeni görevinde başarılar diledi.