Hakkari Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

Ptt'nin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

23.10.2017 - 13:51 | Son Güncellenme:

.

Pttnin 177. Kuruluş Yıl Dönümü

HAKKARİ (AA) - Hakkari PTT Başmüdürü Fesih Çelik, PTT'nin 177. yıl dönümü dolayısıyla makamında gazetecilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Çelik, 23 Ekim 1840 yılında hizmete başlayan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan PTT'nin 177'ncı yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Her zaman ve her yerde güvenilir en iyi hizmet adresi olduklarını belirten Çelik, PTT'nin ucuz ve en yaygın para transferinin yapıldığı kurum olduğunu kaydetti.

Çelik, "PTT'nin yaptığı havale kabul, havale ödeme, posta çeki hareketleri, birçok banka tahsilatı, 2022 ödemeleri, dul, engelli, yaşlı ve emekli ödemeleri, birçok banka yerine şartları uygun olanlara kredi verme, su, elektrik, doğalgaz, tüm telefon tahsilatları, kargo ve kurye kabulü, tebligat kabulü ve diğer posta gönderilerinin kabul ve taşınması ile daha burada saymadığımız onlarca işlemin yanı sıra diğer birçok yeni hizmetin adresi haline gelmiştir." diye konuştu.

Haberin Devamı

Çelik, özellikle kargo ve kurye kabul ile lojistik hizmetlerde rakip tanımadıklarını vurguladı.

PTT'nin Türkiye'nin her metrekaresin de ve dünyanın çoğu ülkelerinde süratli, kaliteli ve çok ucuz bir hizmet sunduğunu ifade eden Çelik, şunları aktardı:

"Ülkemizin en köklü ve saygın kuruluşlarının başında gelen PTT A.Ş. milletimize en kaliteli biçimde hizmette sınır tanımayan bir anlayışla 177 yıldır hizmet etmektedir. Teknolojinin son imkanlarından da faydalanarak, hizmet kalitesini arttıran PTT, yeni gelişme ve ihtiyaçlara da en iyi şekilde cevap vermektedir. Halkımızın büyük teveccühlerini kazanan PTT A.Ş. elbette ki büyük fedakarlıklar gösteren çalışanlarını unutmamamız gerekir. Büyük özveriyle bizleri sevdiklerimizle buluşturan ve onlarla iletişim ve birçok alandaki alışverişimizi sağlayan PTT çalışanları bizdeki değerlerini her zaman koruyacaklardır."